ABB

İsmet İnönü 50. Yılında Mezarı Başında Anıldı

ANKARA 25.12.2023 - 15:33, Güncelleme: 25.12.2023 - 15:33
 

İsmet İnönü 50. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Ölümünün 50'nci yılında İsmet İnönü'yü mezarı başında andı.
Türkiye'nin 2'nci Cumhurbaşkanı ve ilk Başbakanı İsmet İnönü nün vefatının 50'nci yılında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ,  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve  beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir'de mezarı başında anma törenine katıldılar. ( Ankara Haber ) İSMET İNÖNÜ MEZARI BAŞINDA ANILDI İnönü Ailesi'nin de hazır bulunduğu törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine çelenk konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. Heyet, daha sonra İnönü'nün mezarının bulunduğu alana geçti. İsmet İnönü'nün hayatına dair bilgilerin okunmasının ardından Cumhurbaşkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, CHP ve İnönü Ailesi adına mezarına çelenk bırakıldı. ( Tarafsız ) 
Ölümünün 50'nci yılında İsmet İnönü'yü mezarı başında andı.

Türkiye'nin 2'nci Cumhurbaşkanı ve ilk Başbakanı İsmet İnönü nün vefatının 50'nci yılında CHP Genel Başkanı Özgür Özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve  beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir'de mezarı başında anma törenine katıldılar.
( Ankara Haber )

İSMET İNÖNÜ MEZARI BAŞINDA ANILDI

İnönü Ailesi'nin de hazır bulunduğu törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrine çelenk konuldu ve saygı duruşunda bulunuldu. Heyet, daha sonra İnönü'nün mezarının bulunduğu alana geçti. İsmet İnönü'nün hayatına dair bilgilerin okunmasının ardından Cumhurbaşkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, CHP ve İnönü Ailesi adına mezarına çelenk bırakıldı. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.