ABB

İYİ Parti ABB Adayı Server Avcı Olduğu İddia Edildi.

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.12.2023 - 10:55, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:55
 

İYİ Parti ABB Adayı Server Avcı Olduğu İddia Edildi.

İYİ Parti'de Ankara arayışı: Şimdi de Servet... İYİ Parti’nin CHP’den gelen yerel seçimlerde ortaklık teklifini reddetmesinin peşinden özellikle İstanbul ve Ankara’da kimi aday göstereceği merak konusu oldu.
Yerel seçim süreci devam ederken partilerin hazırlıkları vatandaşın gündeminde yer alıyor. Adaylık açıklamaları gelmeye devam ederken bir yandan da siyasilerin açıklayacağı isimler merak ediliyor. Özellikle büyükşehirlerde hangi adayların yarışacağı merak edilirken edinilen bir kulis bilgisi siyaset masalarını yeniden hareketlendirdi.  Ankara Haber - Başkent Ankara için yarışacak isimler merak edilirken CHP'den Mansur Yavaş ın adaylığı kesinleşti. İYİ Parti ve AKP tarafında henüz net bir adaylık açıklaması bulunmazken İYİ Parti'nin Ankara için talimat verdiği iddia edildi.  İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER SEÇİMLERDE İDDİASINI ORTAYA KOYMAK İSTİYOR İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime Ankara ve İstanbul'da güçlü adaylarla girmekte kararlı iken partinin Ankara için iddiasını ortaya koyacağı iddia edildi. İYİ Parti Lideri Akşener'in CHP'den adaylığı açıklanan Mansur Yavaş ın görevden aldığı ülkücü kökenli başdanışmanı Servet Avcı ya teklif götüreceği iddia edildi. İYİ Parti'de aday arayışları hız kazanırken partinin büyükşehirlerde güçlü adaylarla seçime çıkması bekleniyor.   İYİ PARTİ'DE SERVET AVCI HAMLESİ Yeniden adaylığı açıklanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın karşısına “ülkücü camiada ağırlığı olan bir aday” çıkarmaya çalıştığı iddia edilen İYİ Parti Lideri Akşener'in Servet Avcı ya teklif götürüleceği kulislerde konuşulmaya başladı. Teklif için Akşener’in talimat verdiği iddia edilirken konuyla ilgili resmi bir açıklamada henüz gelmedi. ( Tarafsız ) 
İYİ Parti'de Ankara arayışı: Şimdi de Servet... İYİ Parti’nin CHP’den gelen yerel seçimlerde ortaklık teklifini reddetmesinin peşinden özellikle İstanbul ve Ankara’da kimi aday göstereceği merak konusu oldu.

Yerel seçim süreci devam ederken partilerin hazırlıkları vatandaşın gündeminde yer alıyor. Adaylık açıklamaları gelmeye devam ederken bir yandan da siyasilerin açıklayacağı isimler merak ediliyor. Özellikle büyükşehirlerde hangi adayların yarışacağı merak edilirken edinilen bir kulis bilgisi siyaset masalarını yeniden hareketlendirdi. 

Ankara Haber - Başkent Ankara için yarışacak isimler merak edilirken CHP'den Mansur Yavaş ın adaylığı kesinleşti. İYİ Parti ve AKP tarafında henüz net bir adaylık açıklaması bulunmazken İYİ Parti'nin Ankara için talimat verdiği iddia edildi. 

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER SEÇİMLERDE İDDİASINI ORTAYA KOYMAK İSTİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime Ankara ve İstanbul'da güçlü adaylarla girmekte kararlı iken partinin Ankara için iddiasını ortaya koyacağı iddia edildi. İYİ Parti Lideri Akşener'in CHP'den adaylığı açıklanan Mansur Yavaş ın görevden aldığı ülkücü kökenli başdanışmanı Servet Avcı ya teklif götüreceği iddia edildi. İYİ Parti'de aday arayışları hız kazanırken partinin büyükşehirlerde güçlü adaylarla seçime çıkması bekleniyor.  

İYİ PARTİ'DE SERVET AVCI HAMLESİ

Yeniden adaylığı açıklanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın karşısına “ülkücü camiada ağırlığı olan bir aday” çıkarmaya çalıştığı iddia edilen İYİ Parti Lideri Akşener'in Servet Avcı ya teklif götürüleceği kulislerde konuşulmaya başladı. Teklif için Akşener’in talimat verdiği iddia edilirken konuyla ilgili resmi bir açıklamada henüz gelmedi. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.