ABB

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu Açıkladı: İstanbul ve Ankara’ya Aday Çalışması Sürüyor

GÜNDEM 03.10.2023 - 10:08, Güncelleme: 03.10.2023 - 10:08
 

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu Açıkladı: İstanbul ve Ankara’ya Aday Çalışması Sürüyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yerel seçimler için aday adayı sayısının çok olduğu illerde anket gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyledi.
Tarafsız Haber - İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu , İstanbul ve Ankara ’da aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Zorlu, dün partisinin başkanlık divanı toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Zorlu, İBB Meclis Üyesi Suat Sarı’nın İstanbul adayı olacağı iddialarının hatırlatılması üzerine, “Her ilde olduğu gibi İstanbul ve Ankara’da da çalışmalarımız devam ediyor. İsimler olgunlaştığında, belli bir aşamaya geldiğinde paylaşacağız” dedi. Zorlu, “İstanbul, Ankara ve bazı illerde anketler yapılacağı ifade ediliyor. Hangi illerde kamuoyu yoklamaları olur?” sorusuna, “Bununla ilgili bir komisyon kurulması aşamasındayız. Aday adayının çok olduğu illerde, bir anket gerçekleştirme yönünde eğilimimiz var” yanıtını verdi.  Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener ’in rahatsızlığı nedeniyle ertelenen Eskişehir adayı açıklanmasının ne zaman olacağı sorusuna da “Genel Başkanımızın sağlığı iyi. Eskişehir ziyaretini bugünlerde yapacağız” karşılığını verdi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yerel seçimler için aday adayı sayısının çok olduğu illerde anket gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyledi.

Tarafsız Haber - İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu , İstanbul ve Ankara ’da aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Zorlu, dün partisinin başkanlık divanı toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

Zorlu, İBB Meclis Üyesi Suat Sarı’nın İstanbul adayı olacağı iddialarının hatırlatılması üzerine, “Her ilde olduğu gibi İstanbul ve Ankara’da da çalışmalarımız devam ediyor. İsimler olgunlaştığında, belli bir aşamaya geldiğinde paylaşacağız” dedi. Zorlu, “İstanbul, Ankara ve bazı illerde anketler yapılacağı ifade ediliyor. Hangi illerde kamuoyu yoklamaları olur?” sorusuna, “Bununla ilgili bir komisyon kurulması aşamasındayız. Aday adayının çok olduğu illerde, bir anket gerçekleştirme yönünde eğilimimiz var” yanıtını verdi. 

Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener ’in rahatsızlığı nedeniyle ertelenen Eskişehir adayı açıklanmasının ne zaman olacağı sorusuna da “Genel Başkanımızın sağlığı iyi. Eskişehir ziyaretini bugünlerde yapacağız” karşılığını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.