ABB

İYİ Partili Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Başkanlarının Görevlerine Son Verildi

GÜNDEM 03.10.2023 - 09:09, Güncelleme: 03.10.2023 - 09:09
 

İYİ Partili Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Başkanlarının Görevlerine Son Verildi

Eskişehir'de Akşener ziyareti öncesinde İYİ Parti Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları görevden alındı.
Tarafsız Haber - İYİ Parti Eskişehir teşkilatında Genel Başkan Meral Akşener ’in ziyareti öncesi görevden almalar yaşandı. Partinin İl Başkanı Emine Edizgil yerel seçimlerde belediye başkanlığına adaylığını koyacağı için istifa ederken, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları ise görevden alındı. Gazete Duvar'dan Şenay Bilik Yıldırım'ın haberine göre istifa eden İl Başkanı Edizgil'in yerine ise partinin il yönetiminde yer alan Serdar Ulucan atandı. Yeni atamalar yapıldı İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ve Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal, genel merkez tarafından görevden alındı. Tepebaşı'na Görkem Yıldırım, Odunpazarı'na ise Gürol Yer atandı. Belediye başkanlığı için Melih Aydın aday olacak Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'in hastalığı nedeniyle ertelenen Eskişehir ziyaretini, 5 Ekim'de gerçekleştireceği öğrenildi. Akşener Eskişehir programında Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na İYİ Parti'nin genel seçimde milletvekili adayı olan Melih Aydın 'ı, Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na ise eski İl Başkanı Emine Edizgil'i aday gösterecek. 
Eskişehir'de Akşener ziyareti öncesinde İYİ Parti Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları görevden alındı.

Tarafsız Haber - İYİ Parti Eskişehir teşkilatında Genel Başkan Meral Akşener ’in ziyareti öncesi görevden almalar yaşandı.

Partinin İl Başkanı Emine Edizgil yerel seçimlerde belediye başkanlığına adaylığını koyacağı için istifa ederken, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanları ise görevden alındı. Gazete Duvar'dan Şenay Bilik Yıldırım'ın haberine göre istifa eden İl Başkanı Edizgil'in yerine ise partinin il yönetiminde yer alan Serdar Ulucan atandı.

Yeni atamalar yapıldı
İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ve Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal, genel merkez tarafından görevden alındı. Tepebaşı'na Görkem Yıldırım, Odunpazarı'na ise Gürol Yer atandı.

Belediye başkanlığı için Melih Aydın aday olacak
Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'in hastalığı nedeniyle ertelenen Eskişehir ziyaretini, 5 Ekim'de gerçekleştireceği öğrenildi. Akşener Eskişehir programında Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na İYİ Parti'nin genel seçimde milletvekili adayı olan Melih Aydın 'ı, Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na ise eski İl Başkanı Emine Edizgil'i aday gösterecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.