ABB

İYİ Parti'nin ABB Adayı Belli Oldu! İşte Kulislerde Konuşulan O İsim...

ANKARA 14.09.2023 - 12:20, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:39
 

İYİ Parti'nin ABB Adayı Belli Oldu! İşte Kulislerde Konuşulan O İsim...

İYİ Parti'nin yerel seçim hazırlıkları hızla devam ederken, Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak ön plana çıkan ilk isim Yüksel Arslan oldu.
Ankara Haber - İYİ Parti Kulislerinden edinilen bilgilere göre, 2024 Mart yerel seçimleri için İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Yüksel Arslan olacağı İddia edildi.  Yüksel Arslan Ankara genelinde oldukça dikkat çeken bir isim. Arslan gerek Mansur Yavaşın özel kalem müdürlüğünü yapması açısından gerekse de Ankara Büyükşehir Belediyesi çatısı altında alınan pek çok kararda rol sahibi olması açısından  kritik bir konuma sahip.  Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimlerde milletvekili olan Arslan'ın herhangi bir ittifak olmaması halinde İYİ Parti Adayı olarak mevcut ABB başkanı Mansur Yavaş 'ın karşısına çıkacağı konuşuluyor. ( Tarafsız Haber )
İYİ Parti'nin yerel seçim hazırlıkları hızla devam ederken, Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak ön plana çıkan ilk isim Yüksel Arslan oldu.

Ankara Haber - İYİ Parti Kulislerinden edinilen bilgilere göre, 2024 Mart yerel seçimleri için İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Yüksel Arslan olacağı İddia edildi. 

Yüksel Arslan Ankara genelinde oldukça dikkat çeken bir isim. Arslan gerek Mansur Yavaşın özel kalem müdürlüğünü yapması açısından gerekse de Ankara Büyükşehir Belediyesi çatısı altında alınan pek çok kararda rol sahibi olması açısından  kritik bir konuma sahip. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimlerde milletvekili olan Arslan'ın herhangi bir ittifak olmaması halinde İYİ Parti Adayı olarak mevcut ABB başkanı Mansur Yavaş 'ın karşısına çıkacağı konuşuluyor. ( Tarafsız Haber )

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.