ABB

Kayıp Alzheimer Hastası Neşet Acar Ölü Bulundu

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.08.2023 - 17:39, Güncelleme: 26.08.2023 - 17:39
 

Kayıp Alzheimer Hastası Neşet Acar Ölü Bulundu

Çorum'da 4 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Neşet Acar'ın cansız bedenine ulaşıldı.
Tarafsız Haber - Çorum Merkeze bağlı Sevindikalan köyünde Alzheimer hastası Neşet Acar 4 Ağustos'ta evinden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Ailenin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma ve AFAD'ın 22 gündür aradığı Acar'ın bugün cansız bedenine ulaşıldı. Köye, 3 kilometre uzaklıkta Çamlıdere mevkisinde bulunan Neşet Acar'ın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Çorum'da 4 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Neşet Acar'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Tarafsız Haber - Çorum Merkeze bağlı Sevindikalan köyünde Alzheimer hastası Neşet Acar 4 Ağustos'ta evinden çıktı ve bir daha geri dönmedi.

Ailenin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma ve AFAD'ın 22 gündür aradığı Acar'ın bugün cansız bedenine ulaşıldı.

Köye, 3 kilometre uzaklıkta Çamlıdere mevkisinde bulunan Neşet Acar'ın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.