ABB

Kemal Kılıçdaroğlu'dan 'Şükrü Okan' Sorusu

GÜNDEM 17.08.2023 - 17:00, Güncelleme: 17.08.2023 - 17:00
 

Kemal Kılıçdaroğlu'dan 'Şükrü Okan' Sorusu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Rus askerleri tarafından Şükrü Okan adlı Türk Gemisine Karadeniz’de yapılan baskının görüntüleri, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından basına dağıtılmış ve halkımız ancak bu şekilde gelişmeden haberdar olmuştur. Saray Devleti konuya dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Neden?” açıklamasını yaptı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şükrü Okan adlı Türk Gemisi’ne Rus ordusu tarafından yapılan baskına ilişkin kamera görüntülerini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, X hesabından şu açıklamayı yaptı: “Rus askerleri tarafından Şükrü Okan adlı Türk Gemisine Karadeniz’de yapılan baskının görüntüleri, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından basına dağıtılmış ve halkımız ancak bu şekilde gelişmeden haberdar olmuştur. Saray Devleti konuya dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Neden?” ( Tarafsız )
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Rus askerleri tarafından Şükrü Okan adlı Türk Gemisine Karadeniz’de yapılan baskının görüntüleri, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından basına dağıtılmış ve halkımız ancak bu şekilde gelişmeden haberdar olmuştur. Saray Devleti konuya dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Neden?” açıklamasını yaptı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şükrü Okan adlı Türk Gemisi’ne Rus ordusu tarafından yapılan baskına ilişkin kamera görüntülerini değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, X hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Rus askerleri tarafından Şükrü Okan adlı Türk Gemisine Karadeniz’de yapılan baskının görüntüleri, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından basına dağıtılmış ve halkımız ancak bu şekilde gelişmeden haberdar olmuştur. Saray Devleti konuya dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Neden?” ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.