ABB

Kızılcahamam'daki Şehitlik Ağacına çakıldı

ANKARA 25.12.2023 - 15:27, Güncelleme: 25.12.2023 - 15:27
 

Kızılcahamam'daki Şehitlik Ağacına çakıldı

Kuzey Irak'ta şehit olan 12 askerin künyeleri, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki Şehit Ağacı'na çakıldı.
Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu cuma ve cumartesi günü gelen haberle Türkiye yasa boğuldu. PKK'lı Teröristler tarafından Kuzey Irak'ta görev yapan askerlere yönelik bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucu 12 asker şehit oldu.  Ankara Haber - Şehit olan 12 askerin künyeleri, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki Şehit Ağacı 'na çakıldı. Kızılcahamam 'da şehitlerin anısına yapılan ve her şehit için bir künye asılan Şehitler Ağacı'na Kuzey Irak'ta şehit olan 12 askerin künyeleri de dualar eşliğinde çakıldı. Düzenlenen törene Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, bölge milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ŞEHİTLER AĞACI NEDİR? Şehitler ağacı Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Şehit Fatih Duru Parkı içerisinde bulunmaktadır. 29 Ekim 2009 tarihinde Kızılcahamam belediyesi ve ilçede yıllardır Kadın doğum doktoru olarak görev yapan, Dr. Derviş Özer'in katkıları ve düşüncesi ile Şehitler Ağacı oluşturulmuştur. Sedir ağacının üzerine ülkemizde 1980'den bu yana kendilerini vatana kurban eden kahraman askerlerimizin Türkiye genelinde künye bilgileri alınmış ve bu ağaca asılmıştır. ( Tarafsız )   
Kuzey Irak'ta şehit olan 12 askerin künyeleri, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki Şehit Ağacı'na çakıldı.

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu cuma ve cumartesi günü gelen haberle Türkiye yasa boğuldu. PKK'lı Teröristler tarafından Kuzey Irak'ta görev yapan askerlere yönelik bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucu 12 asker şehit oldu. 

Ankara Haber - Şehit olan 12 askerin künyeleri, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki Şehit Ağacı 'na çakıldı. Kızılcahamam 'da şehitlerin anısına yapılan ve her şehit için bir künye asılan Şehitler Ağacı'na Kuzey Irak'ta şehit olan 12 askerin künyeleri de dualar eşliğinde çakıldı. Düzenlenen törene Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, bölge milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİTLER AĞACI NEDİR?

Şehitler ağacı Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Şehit Fatih Duru Parkı içerisinde bulunmaktadır. 29 Ekim 2009 tarihinde Kızılcahamam belediyesi ve ilçede yıllardır Kadın doğum doktoru olarak görev yapan, Dr. Derviş Özer'in katkıları ve düşüncesi ile Şehitler Ağacı oluşturulmuştur. Sedir ağacının üzerine ülkemizde 1980'den bu yana kendilerini vatana kurban eden kahraman askerlerimizin Türkiye genelinde künye bilgileri alınmış ve bu ağaca asılmıştır. ( Tarafsız

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.