ABB

Kocaeli'de Derince Limanı'nda Korkutan Patlama

GÜNDEM 07.08.2023 - 15:21, Güncelleme: 07.08.2023 - 15:50
 

Kocaeli'de Derince Limanı'nda Korkutan Patlama

Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde bir patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi
Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.Patlamada 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün "Patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz. Limanla ilgili herhangi bir bağlantı yok" dedi. Yapılan açıklamada, "Buğday silolarından birinin patladığı öğrenildi. Bir geminin o noktada buğday alırken gerçekleştiği düşünülüyor" ifadelerini kullanıldı. Patlamada 5 kişi yaralandı  Olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, canlı yayında yaptığı açıklamada "Arkadaşlar çalışıyor. Bir patlamanın olduğunu biliyoruz. Benim gördüğüm iki silonun altı açıldı. Patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz. Limanla ilgili herhangi bir bağlantı yok. Çevreye zarar veren bir patlama değil, biz şu an 50 metre mesafesinde duruyoruz." dedi. Kocaeli İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu "5 yaralımızın olduğunu biliyoruz, ambulanslarla hastaneye sevk ettik. Şu anda hafif olarak görüyoruz, bir tanesi daha ağır gibi. Patlamanın nedenine dair henüz bir bilgimiz yok." dedi. ( Tarafsız )
Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde bir patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.Patlamada 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün "Patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz. Limanla ilgili herhangi bir bağlantı yok" dedi. Yapılan açıklamada, "Buğday silolarından birinin patladığı öğrenildi. Bir geminin o noktada buğday alırken gerçekleştiği düşünülüyor" ifadelerini kullanıldı.

Patlamada 5 kişi yaralandı 

Olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, canlı yayında yaptığı açıklamada "Arkadaşlar çalışıyor. Bir patlamanın olduğunu biliyoruz. Benim gördüğüm iki silonun altı açıldı. Patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz. Limanla ilgili herhangi bir bağlantı yok. Çevreye zarar veren bir patlama değil, biz şu an 50 metre mesafesinde duruyoruz." dedi.

Kocaeli İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu "5 yaralımızın olduğunu biliyoruz, ambulanslarla hastaneye sevk ettik. Şu anda hafif olarak görüyoruz, bir tanesi daha ağır gibi. Patlamanın nedenine dair henüz bir bilgimiz yok." dedi. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.