ABB

Kuzey Marmara Otoyolunda Feci Kaza

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.12.2023 - 10:17, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:52
 

Kuzey Marmara Otoyolunda Feci Kaza

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 7'si ağır 57 kişi yaralandı.
Sakarya'da meydana gelen kazada otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle birbirine girdi. Sondakika Haber - Kazada 10 kişi öldü, 7'si ağır 57 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu.  Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaptığı açıklamada,kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin yaralandığını ve tedavi altına alındığını bildirdi.  Ekiplerin, yoğun sisin etkili olduğu bölgede araçları yoldan kaldırma çalışmaları devam ediyor.    SORUŞTURMA BAŞLATILDI Adalet Bakanı Tunç yaptığı açıklamada "Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir." ifadelerini kullandı. ( Tarafsız ) 
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 7'si ağır 57 kişi yaralandı.

Sakarya'da meydana gelen kazada otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir TIR'ın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle birbirine girdi.

Sondakika Haber - Kazada 10 kişi öldü, 7'si ağır 57 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. 

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, yaptığı açıklamada,kazada ilk bilgilere göre 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 57 kişinin yaralandığını ve tedavi altına alındığını bildirdi. 

Ekiplerin, yoğun sisin etkili olduğu bölgede araçları yoldan kaldırma çalışmaları devam ediyor. 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Tunç yaptığı açıklamada "Sakarya'daki kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup 1 Cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir." ifadelerini kullandı. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.