ABB

Mansur Yavaş Duyurdu!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.06.2022 - 11:41, Güncelleme: 19.06.2022 - 11:41
 

Mansur Yavaş Duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya 4 yeni metro hattının geleceğinin müjdesini verdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşaklar, bisiklet yolları ve yeni alınan otobüslerin yanında ulaşımda birçok projeyi daha hayata geçiriyor. ( TARAFSIZ HABER ) - Bu kapsamda yapımına başlanması hedeflenen Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistem Projesi için güzergâh ve istasyon yerleşim planlarını içeren projeler, geçtiğimiz aylarda görüş almak amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne sunulmuştu. Dikimevi-Natoyolu haricinde yaklaşık 26 kilometrelik 3 farklı metro hattı projesi üzerinde çalışmaların devam ettiğini duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3 yeni metro hattının da müjdesini verdi. Mansur Yavaş'ın paylaşımı şu şekilde "3. yılımızda 4 yeni metro hattı için harekete geçiyoruz. Projesi biten 7.4 km'lik Dikimevi - Natoyolu hattı için Bakanlık onayının ardından çalışmalara başlayacağız. Yaklaşık 26 km'lik 3 yeni hatta ise ön yeterlilik ihalemizi tamamladık, proje çalışmalarımız başlıyor.   Kaynak   
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'ya 4 yeni metro hattının geleceğinin müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi köprülü kavşaklar, bisiklet yolları ve yeni alınan otobüslerin yanında ulaşımda birçok projeyi daha hayata geçiriyor.

( TARAFSIZ HABER ) - Bu kapsamda yapımına başlanması hedeflenen Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistem Projesi için güzergâh ve istasyon yerleşim planlarını içeren projeler, geçtiğimiz aylarda görüş almak amacıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne sunulmuştu.

Dikimevi-Natoyolu haricinde yaklaşık 26 kilometrelik 3 farklı metro hattı projesi üzerinde çalışmaların devam ettiğini duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3 yeni metro hattının da müjdesini verdi.

Mansur Yavaş'ın paylaşımı şu şekilde

"3. yılımızda 4 yeni metro hattı için harekete geçiyoruz. Projesi biten 7.4 km'lik Dikimevi - Natoyolu hattı için Bakanlık onayının ardından çalışmalara başlayacağız. Yaklaşık 26 km'lik 3 yeni hatta ise ön yeterlilik ihalemizi tamamladık, proje çalışmalarımız başlıyor.

 

Kaynak 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.