ABB

Mansur Yavaş Yaşlıları Unutmadı !

ANKARA 27.06.2022 - 10:58, Güncelleme: 27.06.2022 - 11:18
 

Mansur Yavaş Yaşlıları Unutmadı !

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Ankaralı Yaşlıları Kızılcahamam Termal Otelde Misafir Etti.
Ankara Büyükşehir belediyesi bir ilke daha imza atıyor Sosyal Hizmetler Dairesi olarak Kızıcahamam şifa otelde yaşlıları misafir ederek güzel vakit gecirmelerini sağlıyorlar.   ( TARAFSIZ HABER ) Sosyal Hizmetler Dairesi koordinatörü Oğuz kaan FAKILI ve Belpa Koordinatörü Yaşlılara Hizmet Merkezi Sorumlusu Ahmet ENGÜR  kordinesinde gerçekleşen hizmette ;   Ankara genelinde yaşlıların rabet gösterdigi ve aktivide'den çok memnun kaldıkları görülmektedir. Bu tarz aktivitelerin sıklaşacağı ve Ankaralılara bu yönlü hizmetlerin artırılacağını,  Sosyal Hizmetlerin ileri zamanlarda daha çok aktivitelerle Ankaralıları sevindireceği hakkında bilgi verildi. Ankaralılar Mansur Yavaş ve ekibine menuniyetlerini bizler aracılığıyla ilettiler.  
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Ankaralı Yaşlıları Kızılcahamam Termal Otelde Misafir Etti.

Ankara Büyükşehir belediyesi bir ilke daha imza atıyor Sosyal Hizmetler Dairesi olarak
Kızıcahamam şifa otelde yaşlıları misafir ederek güzel vakit gecirmelerini sağlıyorlar.

 

( TARAFSIZ HABER ) Sosyal Hizmetler Dairesi koordinatörü Oğuz kaan FAKILI ve Belpa Koordinatörü Yaşlılara Hizmet Merkezi Sorumlusu Ahmet ENGÜR 
kordinesinde gerçekleşen hizmette ;
 

Ankara genelinde yaşlıların rabet gösterdigi ve aktivide'den çok memnun kaldıkları görülmektedir. Bu tarz aktivitelerin sıklaşacağı ve Ankaralılara bu yönlü hizmetlerin artırılacağını, 
Sosyal Hizmetlerin ileri zamanlarda daha çok aktivitelerle Ankaralıları sevindireceği hakkında bilgi verildi. Ankaralılar Mansur Yavaş ve ekibine menuniyetlerini bizler aracılığıyla ilettiler.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.