ABB

Mansur Yavaş'ın Karşısına Hulusi Akar Düşünülüyor

POLİTİKA 03.08.2023 - 14:33, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:33
 

Mansur Yavaş'ın Karşısına Hulusi Akar Düşünülüyor

Fatih Altaylı, AKP'nin yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Hulusi Akar'ı göstereceğini yazdı.
Tarafsız Haber -  Gazeteci Fatih Altaylı'nın verdiği AK Parti kulisine göre, yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hulusi Akar olacak. Altaylı, kendi internet sitesinde konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "AK Parti’den Ankara sürprizi Yerel seçimlere 8 ay kala CHP kendi olası adaylarını paramparça etmekle meşgulken, iktidar partisi bu zafiyetten nasıl yararlanacağının hesapları içinde. Ve AK Parti kanadından her gün yeni dedikodular geliyor. Bunlar arasında en şaşırtıcı olan dün kulağıma fısıldandı. AK Parti Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmayı planlıyor. Bu isim sizi de şaşırtabilir. Parti içi dedikodulara göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hulusi Akar’ı düşünüyormuş. Olur olmaz bilemem. Ama konuşulduğunu biliyorum."
Fatih Altaylı, AKP'nin yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Hulusi Akar'ı göstereceğini yazdı.

Tarafsız Haber -  Gazeteci Fatih Altaylı'nın verdiği AK Parti kulisine göre, yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hulusi Akar olacak.

Altaylı, kendi internet sitesinde konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti’den Ankara sürprizi

Yerel seçimlere 8 ay kala CHP kendi olası adaylarını paramparça etmekle meşgulken, iktidar partisi bu zafiyetten nasıl yararlanacağının hesapları içinde.

Ve AK Parti kanadından her gün yeni dedikodular geliyor.

Bunlar arasında en şaşırtıcı olan dün kulağıma fısıldandı.

AK Parti Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına çok sürpriz bir isim çıkarmayı planlıyor.

Bu isim sizi de şaşırtabilir.

Parti içi dedikodulara göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hulusi Akar’ı düşünüyormuş.

Olur olmaz bilemem.

Ama konuşulduğunu biliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.