ABB

SABAH KAHVALTISINDAN  BULUŞMA

ANKARA 20.09.2022 - 13:27, Güncelleme: 20.09.2022 - 14:33
 

SABAH KAHVALTISINDAN  BULUŞMA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Etimesgut’ta önce Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve İyi Parti Sincan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Pehlevan'ında aralarinda bulunduğu İş İnsanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
MetroMall AVM’de bulunan bir düğün salonunda sabah başlayan kahvaltılı istişare toplantısına yaklaşık 500 kişi katıldı. Toplantıya katılanların büyük bölümü Yenimahalle, Sincan ve Etimesgut İlçelerinden davet edilen STK ve iş insanları ve Muhtarlarin olduğu görüldü. İyi Parti Sincsn İlçe başkan yardımcısı ve aynı zaman Tüm Kar-der tarafından yılın İs adami seçilen Mehmet Pehlevan , Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı  Baki Çelen, THK Etimesgut Şube Başkanı, Etimesgut Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, Kamu-Der Başkanı gibi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve bazı hemşeri derneklerinin temsilcileri hazır bulundu.         Programda Akşener, katılımcılara seslenirken karşılıklı soru-cevap şeklinde kendisine yöneltilen soru ve talepleri cevaplandırdı. Programa İYİ Parti Milletvekilleri, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın gibi isimlerde katıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Etimesgut’ta önce Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve İyi Parti Sincan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Pehlevan'ında aralarinda bulunduğu İş İnsanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

MetroMall AVM’de bulunan bir düğün salonunda sabah başlayan kahvaltılı istişare toplantısına yaklaşık 500 kişi katıldı. Toplantıya katılanların büyük bölümü Yenimahalle, Sincan ve Etimesgut İlçelerinden davet edilen STK ve iş insanları ve Muhtarlarin olduğu görüldü. İyi Parti Sincsn İlçe başkan yardımcısı ve aynı zaman Tüm Kar-der tarafından yılın İs adami seçilen Mehmet Pehlevan , Etimesgut İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı  Baki Çelen, THK Etimesgut Şube Başkanı, Etimesgut Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın, Kamu-Der Başkanı gibi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve bazı hemşeri derneklerinin temsilcileri hazır bulundu.

 

 

 

 

Programda Akşener, katılımcılara seslenirken karşılıklı soru-cevap şeklinde kendisine yöneltilen soru ve talepleri cevaplandırdı.

Programa İYİ Parti Milletvekilleri, Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın gibi isimlerde katıldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.