ABB

Savunma Bakanı Yaşar Güler Azerbaycan Savunma Bakanı İle Görüştü

POLİTİKA 19.09.2023 - 14:56, Güncelleme: 19.09.2023 - 14:56
 

Savunma Bakanı Yaşar Güler Azerbaycan Savunma Bakanı İle Görüştü

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki terörle mücadele operasyonu hakkında bilgi paylaşıldı ve Türkiye'nin Azerbaycan'a destek verdiği vurgulandı.
Tarafsız Haber - Azerbaycan 'ın Karabağ 'da başlattığı operasyonun ardından Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi yaptı. Güler, Türkiye'nin her zamanki gibi bugün de Azerbaycan'ın yanında olduğunu bildirdi. Operasyon Başlatıldı  Azerbaycan Savunma Bakanlığı , Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek ve Ermeni silahlı kuvvetlerinin birimlerinin silahsızlandırılarak Azerbaycan topraklarından çıkarmak amacıyla yerel antiterör önlemleri başlatıldığını duyurdu. Bu gelişmenin ardından sınır hattı hareketlenirken Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov , Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Güler Bilgilendirildi Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Hasanov , Azerbaycan ordusunun Karabağ'da yürüttüğü yerel antiterör tedbirleri hususunda Güler'i bilgilendirdi. Açıklamada, "Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Hasanov, mevkidaşı Güler'e Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki terörle mücadele operasyonu hakkında bilgi verdi. Yaşar Güler, Türkiye'nin her zaman olduğu gibi bugün de Azerbaycan'ın yanında olduğunu ifade etti." ifadeleri yer aldı.
Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki terörle mücadele operasyonu hakkında bilgi paylaşıldı ve Türkiye'nin Azerbaycan'a destek verdiği vurgulandı.

Tarafsız Haber - Azerbaycan 'ın Karabağ 'da başlattığı operasyonun ardından Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi yaptı. Güler, Türkiye'nin her zamanki gibi bugün de Azerbaycan'ın yanında olduğunu bildirdi.

Operasyon Başlatıldı 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı , Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek ve Ermeni silahlı kuvvetlerinin birimlerinin silahsızlandırılarak Azerbaycan topraklarından çıkarmak amacıyla yerel antiterör önlemleri başlatıldığını duyurdu. Bu gelişmenin ardından sınır hattı hareketlenirken Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov , Türkiye Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Güler Bilgilendirildi

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Hasanov , Azerbaycan ordusunun Karabağ'da yürüttüğü yerel antiterör tedbirleri hususunda Güler'i bilgilendirdi. Açıklamada, " Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Hasanov, mevkidaşı Güler'e Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki terörle mücadele operasyonu hakkında bilgi verdi. Yaşar Güler, Türkiye'nin her zaman olduğu gibi bugün de Azerbaycan'ın yanında olduğunu ifade etti." ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.