ABB

Sel felaketinin faturası ASKİ Genel Müdürü Öztürk'e kesilerek görevinden alındı

GÜNDEM 14.06.2023 - 18:24, Güncelleme: 14.06.2023 - 18:24
 

Sel felaketinin faturası ASKİ Genel Müdürü Öztürk'e kesilerek görevinden alındı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı.
Ankara, geçtiğimiz haftalardan bu yana etkili olan şiddetli yağışlarda sele teslim oldu. Farklı zamanlarda meydana gelen sel, başkente ağır hasar verdi. Şehrin birçok noktasında ev ve iş yerlerini su bastı. Afette şehrin alt yapısı ağır hasar gördü.MANSUR YAVAŞ HAREKETE GEÇTİSellerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tepkilerin odağı haline geldi. Afetle mücadelede yetersiz kaldığı eleştirilerinin yöneltildiği Mansur Yavaş'ın en yapacağı merak konusu olurken, dikkat çeken bir adım geldi. ASKİ GENEL MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDIMansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı. Genel Müdür Öztürk, Başkan Yavaş'ın oluru ile başkanlık iç emrine görevlendirildi.YERİNE YÖNETİM KURULU ÜYESİ GELDİASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık'ın, Öztürk'ün yerine asaleten atama yapılan kadar Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüteceği öğrenildi.Tarafsız Haber - 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı.

Ankara, geçtiğimiz haftalardan bu yana etkili olan şiddetli yağışlarda sele teslim oldu. Farklı zamanlarda meydana gelen sel, başkente ağır hasar verdi. Şehrin birçok noktasında ev ve iş yerlerini su bastı. Afette şehrin alt yapısı ağır hasar gördü.MANSUR YAVAŞ HAREKETE GEÇTİSellerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tepkilerin odağı haline geldi. Afetle mücadelede yetersiz kaldığı eleştirilerinin yöneltildiği Mansur Yavaş'ın en yapacağı merak konusu olurken, dikkat çeken bir adım geldi.
ASKİ GENEL MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDIMansur Yavaş, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Erdoğan Öztürk'ü görevden aldı. Genel Müdür Öztürk, Başkan Yavaş'ın oluru ile başkanlık iç emrine görevlendirildi.YERİNE YÖNETİM KURULU ÜYESİ GELDİ ASKİ Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Işık'ın, Öztürk'ün yerine asaleten atama yapılan kadar Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüteceği öğrenildi. Tarafsız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.