ABB

Seyhan ve Çukurova Belediyelerine Rüşvet Operasyonu

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.09.2023 - 10:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 10:31
 

Seyhan ve Çukurova Belediyelerine Rüşvet Operasyonu

Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine sabah saatlerinde rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 58 kişi gözaltına alınırken, belediye binaları ve şüphelilerin adreslerinde aramaların sürdüğü bildirildi.
Tarafsız Haber - Adana 'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine yönelik rüşvet , resmi belgede sahtecilik ve imar yolsuzluğu soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonda 58 kişi gözaltına alınırken, belediye binaları ve şüphelilerin adreslerinde aramaların sürdüğü bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesine bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ve Çukurova belediyeleri hakkında yürütülen "rüşvet', "resmi belgede sahtecilik" ve "imar yolsuzluğu" soruşturması kapsamında 61 kişiyi tespit etti. Savcılığın şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından harekete geçen ekipler, kişilerin adresleri ve belediye binalarına şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında Çukurova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ali A., eski imar müdürü Hasan U., Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürleri ve çok sayıda belediye çalışanının da olduğu 58 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Adreslerde ve belediye binalarındaki aramaların sürdüğü bildirildi. 
Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine sabah saatlerinde rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 58 kişi gözaltına alınırken, belediye binaları ve şüphelilerin adreslerinde aramaların sürdüğü bildirildi.

Tarafsız Haber - Adana 'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine yönelik rüşvet , resmi belgede sahtecilik ve imar yolsuzluğu soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi.

Operasyonda 58 kişi gözaltına alınırken, belediye binaları ve şüphelilerin adreslerinde aramaların sürdüğü bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesine bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ve Çukurova belediyeleri hakkında yürütülen "rüşvet', "resmi belgede sahtecilik" ve "imar yolsuzluğu" soruşturması kapsamında 61 kişiyi tespit etti.

Savcılığın şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından harekete geçen ekipler, kişilerin adresleri ve belediye binalarına şafak vakti operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında Çukurova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ali A., eski imar müdürü Hasan U., Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürleri ve çok sayıda belediye çalışanının da olduğu 58 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adreslerde ve belediye binalarındaki aramaların sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.