ABB

Sincan Belediye Başkanı Ercan Miniklerle Bir Arada

ANKARA 19.09.2023 - 10:58, Güncelleme: 19.09.2023 - 10:58
 

Sincan Belediye Başkanı Ercan Miniklerle Bir Arada

Sincan Belediyesi, Başkanı Murat Ercan öncülüğünde ilçedeki eğitim kurumlarına verdiği önem ve çocukların eğitimine destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Ercan, ASO 1. OSB Anaokulu'nu ziyaret etti.
Ankara Haber - Sincan Belediyesi  Başkanı Murat Ercan öncülüğünde ilçedeki eğitim kurumlarına verdiği önem ve çocukların eğitimine destek olmaya devam ediyor. Başkan Ercan'ın eğitime destek ziyaretlerinde yeni adresi ASO 1. OSB Anaokulu oldu. Minik öğrencileri ziyaret eden Başkan Ercan, burada keyifli bir gün geçirdi ve çocukların neşesiyle dolup taştı.   ASO 1. OSB Anaokulu 'nun cıvıl cıvıl sınıflarında, minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Ercan, onların masum gülüşleri ve enerjisiyle kendini bir an için çocuk gibi hissetti. Öğrencilere boyama kitapları ve oyuncaklar hediye eden Başkan Ercan, çocuklarla vakit geçirerek onların dünyasına dokundu.   Eğitime destek    Eğitimde kalitenin artırılması ve çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için çalışmalarını sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , ASO 1. OSB Anaokulu'ndaki bu ziyaretinde, çocukların eğitimine olan desteğini bir kez daha gösterdi.   Bu anlamlı ziyaret, Sincan ilçesinin geleceği olan çocuklara verilen önemin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Başkan Ercan, ilçedeki eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ederek çocukların eğitim hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Miniklerin masumiyeti ve enerjisi, Başkan Ercan'ın yüzündeki tebessümün kaynağı oldu. Çocuklar da başkanlarını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk yaşadılar.   "Günümüzü güzelleştirdi"   Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ASO 1. OSB Anaokulu'na yaptığı ziyareti resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Murat Ercan yaptığı paylaşımda, "ASO 1. OSB Anaokulu’ndaki miniklerimizi ziyaret ettik. Cıvıl cıvıl sesler, gülen yüzler günümüzü güzelleştirdi" ifadelerine yer verdi.   Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , ASO 1. OSB Anaokulu'ndaki bu neşeli ziyaret sonrasında ilçedeki diğer eğitim kurumlarına da ziyaretlerde bulunmayı sürdüreceğini belirtiyor. Sincan'da eğitim kalitesini yükseltmek ve çocukların geleceğinin parlak olması için çalışmalarına devam eden Başkan Ercan, çocukların sevgisiyle dolu bir gün geçirdi. Miniklerin gözlerindeki ışıltı ve masumiyet, ilçenin eğitim yatırımlarının gelecekteki karşılığının ne kadar büyük olacağının bir göstergesi olarak dikkat çekti. Başkan Ercan, Sincan'daki eğitim kurumlarına yaptığı bu tür ziyaretlerle, çocuklara umut ve destek olmaya devam edecek.
Sincan Belediyesi, Başkanı Murat Ercan öncülüğünde ilçedeki eğitim kurumlarına verdiği önem ve çocukların eğitimine destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Ercan, ASO 1. OSB Anaokulu'nu ziyaret etti.
Ankara Haber - Sincan Belediyesi  Başkanı Murat Ercan öncülüğünde ilçedeki eğitim kurumlarına verdiği önem ve çocukların eğitimine destek olmaya devam ediyor. Başkan Ercan'ın eğitime destek ziyaretlerinde yeni adresi ASO 1. OSB Anaokulu oldu. Minik öğrencileri ziyaret eden Başkan Ercan, burada keyifli bir gün geçirdi ve çocukların neşesiyle dolup taştı.
 
ASO 1. OSB Anaokulu 'nun cıvıl cıvıl sınıflarında, minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Ercan, onların masum gülüşleri ve enerjisiyle kendini bir an için çocuk gibi hissetti. Öğrencilere boyama kitapları ve oyuncaklar hediye eden Başkan Ercan, çocuklarla vakit geçirerek onların dünyasına dokundu.
 
Eğitime destek 
 
Eğitimde kalitenin artırılması ve çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için çalışmalarını sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , ASO 1. OSB Anaokulu'ndaki bu ziyaretinde, çocukların eğitimine olan desteğini bir kez daha gösterdi.
 
Bu anlamlı ziyaret, Sincan ilçesinin geleceği olan çocuklara verilen önemin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Başkan Ercan, ilçedeki eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ederek çocukların eğitim hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. Miniklerin masumiyeti ve enerjisi, Başkan Ercan'ın yüzündeki tebessümün kaynağı oldu. Çocuklar da başkanlarını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk yaşadılar.
 
"Günümüzü güzelleştirdi"
 
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ASO 1. OSB Anaokulu'na yaptığı ziyareti resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Murat Ercan yaptığı paylaşımda, "ASO 1. OSB Anaokulu’ndaki miniklerimizi ziyaret ettik. Cıvıl cıvıl sesler, gülen yüzler günümüzü güzelleştirdi" ifadelerine yer verdi.
 
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , ASO 1. OSB Anaokulu'ndaki bu neşeli ziyaret sonrasında ilçedeki diğer eğitim kurumlarına da ziyaretlerde bulunmayı sürdüreceğini belirtiyor. Sincan'da eğitim kalitesini yükseltmek ve çocukların geleceğinin parlak olması için çalışmalarına devam eden Başkan Ercan, çocukların sevgisiyle dolu bir gün geçirdi. Miniklerin gözlerindeki ışıltı ve masumiyet, ilçenin eğitim yatırımlarının gelecekteki karşılığının ne kadar büyük olacağının bir göstergesi olarak dikkat çekti. Başkan Ercan, Sincan'daki eğitim kurumlarına yaptığı bu tür ziyaretlerle, çocuklara umut ve destek olmaya devam edecek.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.