ABB

Sincan Belediyespor U-15 şampiyon oldu!

ANKARA 28.12.2023 - 11:48, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:53
 

Sincan Belediyespor U-15 şampiyon oldu!

Ankara'da, Sincan Belediyespor U-15 Takımı, tarih yazıyor. İlçesine şampiyonluk kupasını kazandıran takım, Türkiye şampiyonasına gidiyor.
Ankara'nın Sincan ilçesinde, ilçeye büyük başarıyı Ankara Sincan Belediyespor U-15 Takımı getirdi. Şampiyonluk kupasını kaldıran takım, ilçesini Türkiye şampiyonasında da temsil edecek.  ( Ankara Haber )  Ankara'da sosyal faaliyetleriyle öne çıkan Sincan Belediyesi'nin futbol takımı Sincan Belediyespor'un altyapı takımları başarılarına bir yenisini daha ekledi.  Sincan Belediyespor U-15 Takımı, şampiyonluk kupasını ilçesine getirdi.  Spor Haberi - Yeni sezonda da başarılı olmak için sıkı çalışan takım, ilçesini Türkiye şampiyonasında da temsil etmeye hazırlanırken, Sincan Belediyesporlu gençler başarılarını sürdürmek için aralıksız çalışmaya devam ediyor.  SİNCAN'I TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEKLER  Sincan Belediyespor U-15 Takımı, oynadığı son 16 maçta 13 galibiyet elde etti. Takım,  A ligi profesyonel grupta Hacettepe 1945, Ankara Demirspor, Ankara Spor ve son maçında Keçiören Bağlumspor'u 9-1 yendi.  Sincan'da tarih yazan takımın başarıları aralıksız devam ediyor. Şampiyonluk kupasını kaldıran takım, ilçesini Türkiye şampiyonasında temsil edecek.  Şampiyonluk kupasını  Futbol İl Temsilcisi Ercan Tecimer’den alan Sincan Belediyespor U-15 Takımı, kendilerine desteklerinden dolayı Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan a teşekkür etmeyi de unutmadı. 
Ankara'da, Sincan Belediyespor U-15 Takımı, tarih yazıyor. İlçesine şampiyonluk kupasını kazandıran takım, Türkiye şampiyonasına gidiyor.

Ankara'nın Sincan ilçesinde, ilçeye büyük başarıyı Ankara Sincan Belediyespor U-15 Takımı getirdi. Şampiyonluk kupasını kaldıran takım, ilçesini Türkiye şampiyonasında da temsil edecek.  ( Ankara Haber

Ankara'da sosyal faaliyetleriyle öne çıkan Sincan Belediyesi'nin futbol takımı Sincan Belediyespor'un altyapı takımları başarılarına bir yenisini daha ekledi.   Sincan Belediyespor U-15 Takımı, şampiyonluk kupasını ilçesine getirdi. 

Spor Haberi - Yeni sezonda da başarılı olmak için sıkı çalışan takım, ilçesini Türkiye şampiyonasında da temsil etmeye hazırlanırken, Sincan Belediyesporlu gençler başarılarını sürdürmek için aralıksız çalışmaya devam ediyor. 

SİNCAN'I TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEKLER 

Sincan Belediyespor U-15 Takımı, oynadığı son 16 maçta 13 galibiyet elde etti. Takım,  A ligi profesyonel grupta Hacettepe 1945, Ankara Demirspor, Ankara Spor ve son maçında Keçiören Bağlumspor'u 9-1 yendi. 

Sincan'da tarih yazan takımın başarıları aralıksız devam ediyor. Şampiyonluk kupasını kaldıran takım, ilçesini Türkiye şampiyonasında temsil edecek. 

Şampiyonluk kupasını  Futbol İl Temsilcisi Ercan Tecimer’den alan Sincan Belediyespor U-15 Takımı, kendilerine desteklerinden dolayı Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Tarman ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan a teşekkür etmeyi de unutmadı. 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.