ABB

Sincan'da Düzenlenen Mahalle Şenlikleri Yoğun İlgi Görüyor

ANKARA 21.08.2023 - 13:38, Güncelleme: 21.08.2023 - 13:43
 

Sincan'da Düzenlenen Mahalle Şenlikleri Yoğun İlgi Görüyor

Sincan Belediyesi, yaz tatilinde olan çocuklar için çeşitli etkinliklere imza atıyor. Sincanlı çocuklar eğlenirken öğrenmenin keyfine varırken Sincan Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere de yoğun katılım devam ediyor.
Ankara Haber -  Ankara'daki ilçe belediyeleri bu yaz birbirinden farklı etkinlikleri başkent halkına ücretsiz olarak sundu. Hizmetlerine devam eden Sincan Belediyesi de çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmesi için çeşitli etkinliklere imza attı.   Sincan Belediyesi tarafından birincisi Kent Meydanı'nda düzenlenen Mahalle şenlikleri Yenikent, Pınarbaşı, Gaziosmanpaşa, Osmanlı, Plevne, Mevlana ve Menderes mahalleleriyle devam etti. Çocukların yaz tatilinde doyasıya eğlenebilmesi için Mahalle Şenlikleri organize eden Sincan Belediyesi, çocukları sevindirdi.   Sincanlı çocuklar eğlencenin tadını çıkardı  Sincanlı çocuklar cuma günü Plevne Mahallesi Pazar Alanı, Cumartesi Mevlana Mahallesi Pazar Alanı, Pazar günü ise Menderes Mahallesi Pazar alanında bir araya geldi. Sahne gösterileri ile eğlenen çocuklar, alanda bulunan şişme oyun parklarında doyasıya oynadı.   Palyaçolar yüzlerini boyadı, dans ederek keyifli anlar yaşadılar. Şenlik boyunca pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarıyla damakları şenlenen çocukların neşesine aileler ortak oldu.   Başkan Ercan çocukları yalnız bırakmadı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan etkinliğe katılan çocukları bir an olsun yalnız bırakmadı. Başkan Ercan çocuklarla oyunlar oynadı, bol bol fotoğraf çekildi, çocukların neşesine ortak oldu. Etkinliklerle çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerini ifade eden aileler, memnuniyetlerini dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ’a teşekkür etti.
Sincan Belediyesi, yaz tatilinde olan çocuklar için çeşitli etkinliklere imza atıyor. Sincanlı çocuklar eğlenirken öğrenmenin keyfine varırken Sincan Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere de yoğun katılım devam ediyor.
Ankara Haber -  Ankara'daki ilçe belediyeleri bu yaz birbirinden farklı etkinlikleri başkent halkına ücretsiz olarak sundu. Hizmetlerine devam eden Sincan Belediyesi de çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmesi için çeşitli etkinliklere imza attı.
 
Sincan Belediyesi tarafından birincisi Kent Meydanı'nda düzenlenen Mahalle şenlikleri Yenikent, Pınarbaşı, Gaziosmanpaşa, Osmanlı, Plevne, Mevlana ve Menderes mahalleleriyle devam etti.
Çocukların yaz tatilinde doyasıya eğlenebilmesi için Mahalle Şenlikleri organize eden Sincan Belediyesi, çocukları sevindirdi.
 
Sincanlı çocuklar eğlencenin tadını çıkardı 
Sincanlı çocuklar cuma günü Plevne Mahallesi Pazar Alanı, Cumartesi Mevlana Mahallesi Pazar Alanı, Pazar günü ise Menderes Mahallesi Pazar alanında bir araya geldi. Sahne gösterileri ile eğlenen çocuklar, alanda bulunan şişme oyun parklarında doyasıya oynadı.
 
Palyaçolar yüzlerini boyadı, dans ederek keyifli anlar yaşadılar. Şenlik boyunca pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarıyla damakları şenlenen çocukların neşesine aileler ortak oldu.
 
Başkan Ercan çocukları yalnız bırakmadı
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan etkinliğe katılan çocukları bir an olsun yalnız bırakmadı. Başkan Ercan çocuklarla oyunlar oynadı, bol bol fotoğraf çekildi, çocukların neşesine ortak oldu. Etkinliklerle çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerini ifade eden aileler, memnuniyetlerini dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ’a teşekkür etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.