ABB

Sincan'da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

ANKARA 30.08.2023 - 15:29, Güncelleme: 30.08.2023 - 15:29
 

Sincan'da Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

İlçe sakinlerinin rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için yol bakım, onarım ve asfalt yenileme çalışmalarına aralıksız devam eden Sincan Belediyesi asfalt serimi ile şehri modern bir görüntüye de kavuşturuyor.
Ankara Haber -  Sincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tespit edilen bozuk ve yıpranmış yolların bakım-onarım çalışmalarını gece gündüz demeden yoğun bir şekilde yürütüyor. Asfalt yenileme işlemlerine devam eden ekipler bugüne kadar yaklaşık 26 bin ton asfalt serim ve yama çalışması gerçekleştirdi. Pınarbaşı, Plevne, Mustafa Kemal, Malazgirt ve Mareşal Çakmak Mahalleleri başta olmak üzere tespit edilen mahalle ve sokaklara asfalt yenileme yapılırken; Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil giriş yolu ve Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ’nin yolu da Sincan Belediyesi ekiplerince vatandaşlar için güvenli ve konforlu ulaşıma hazır hale getirildi. Vatandaşın büyük memnuniyet duyduğu çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Ekiplerimiz yollarımızın kalitesini artırmak için asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Sincan'da güvenli ve konforlu yollar inşa ediyoruz" dedi.
İlçe sakinlerinin rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti alması için yol bakım, onarım ve asfalt yenileme çalışmalarına aralıksız devam eden Sincan Belediyesi asfalt serimi ile şehri modern bir görüntüye de kavuşturuyor.

Ankara Haber Sincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tespit edilen bozuk ve yıpranmış yolların bakım-onarım çalışmalarını gece gündüz demeden yoğun bir şekilde yürütüyor. Asfalt yenileme işlemlerine devam eden ekipler bugüne kadar yaklaşık 26 bin ton asfalt serim ve yama çalışması gerçekleştirdi.

Pınarbaşı, Plevne, Mustafa Kemal, Malazgirt ve Mareşal Çakmak Mahalleleri başta olmak üzere tespit edilen mahalle ve sokaklara asfalt yenileme yapılırken; Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil giriş yolu ve Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ’nin yolu da Sincan Belediyesi ekiplerince vatandaşlar için güvenli ve konforlu ulaşıma hazır hale getirildi.

Vatandaşın büyük memnuniyet duyduğu çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Ekiplerimiz yollarımızın kalitesini artırmak için asfalt yenileme çalışmalarına devam ediyor. Sincan'da güvenli ve konforlu yollar inşa ediyoruz" dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.