ABB

Sincan'ın Dört Bir Yanı Kameralarla İzleniyor!

ANKARA 29.02.2024 - 17:31, Güncelleme: 29.02.2024 - 17:31
 

Sincan'ın Dört Bir Yanı Kameralarla İzleniyor!

Sincan Belediyesi parklara, ana güzergâhlara hatta kırsal mahallelere kurduğu kamera sistemi ile ilçeyi daha güvenli hale getirdi.
Sincan Belediyes vatandaşların huzur ve selameti için ilçeyi güvenlik kameraları ile donattı. Kısa sürede hızla yaygınlaştırılan kamera ağı ile Sincan artık daha güvenli.  Ankara Haber - Kalabalığın yoğun olduğu işlek caddeler, belediye hizmet binaları, parklar-meydanlar ve kırsal mahallelere yerleştirilen kameralar, bulundukları bölgelerdeki hareketliliği 7/24 kayıt altına alıyor. Toplam 1800 kamera ile vatandaşlar kendini daha güvende hissediyor. Özellikle anneler, parklarda çocuklarının güven içinde oyun oynadığını ifade ederek verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Herhangi bir olumsuzluk halinde ilgili görüntüler emniyet güçleri ile de paylaşılıyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları ile birlikte teknolojinin tüm imkanları kullanılarak hayata geçirilen sistemin bakım onarımı da Sincan Belediyesi ekiplerince gerçekleştiriliyor.    Nikahlar Canlı İzlenebiliyor Sincan Belediyesi dünya evine giren çiftlerin heyecanına da ortak oluyor. Nikah salonlarına yerleştiren kamera ile nikahlar canlı yayınlanıyor. Böylece törene katılamayan eş-dost-akrabalar gelin ve damadın en mutlu anlarını uzaktan izleme fırsatı yakalıyor.
Sincan Belediyesi parklara, ana güzergâhlara hatta kırsal mahallelere kurduğu kamera sistemi ile ilçeyi daha güvenli hale getirdi.

Sincan Belediyes vatandaşların huzur ve selameti için ilçeyi güvenlik kameraları ile donattı. Kısa sürede hızla yaygınlaştırılan kamera ağı ile Sincan artık daha güvenli. 



Ankara Haber - Kalabalığın yoğun olduğu işlek caddeler, belediye hizmet binaları, parklar-meydanlar ve kırsal mahallelere yerleştirilen kameralar, bulundukları bölgelerdeki hareketliliği 7/24 kayıt altına alıyor.


Toplam 1800 kamera ile vatandaşlar kendini daha güvende hissediyor. Özellikle anneler, parklarda çocuklarının güven içinde oyun oynadığını ifade ederek verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Herhangi bir olumsuzluk halinde ilgili görüntüler emniyet güçleri ile de paylaşılıyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları ile birlikte teknolojinin tüm imkanları kullanılarak hayata geçirilen sistemin bakım onarımı da Sincan Belediyesi ekiplerince gerçekleştiriliyor. 

 

Nikahlar Canlı İzlenebiliyor

Sincan Belediyesi dünya evine giren çiftlerin heyecanına da ortak oluyor. Nikah salonlarına yerleştiren kamera ile nikahlar canlı yayınlanıyor. Böylece törene katılamayan eş-dost-akrabalar gelin ve damadın en mutlu anlarını uzaktan izleme fırsatı yakalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.