ABB

SMA VAKFI HEYETİNDEN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

GÜNDEM 16.07.2023 - 13:08, Güncelleme: 16.07.2023 - 13:08
 

SMA VAKFI HEYETİNDEN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Türkiye SMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Soyer Demir ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler sürüyor. Eskişehir merkezli Türkiye SMA VakfıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Soyer Demir ve beraberindeki heyet Başkan Büyükerşen ile makamında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın’ın da yer aldığı ziyarette Ece Soyer Demir, Türkiye SMA Vakfı’nın çalışmalarından bahsetti. Demir, Eskişehir merkezli vakfın yürüttüğü projeler ve faaliyetler hakkında Büyükerşen’e detaylı bir bilgilendirme yaparak, Büyükerşen’e ev sahipliği için teşekkür etti. Büyükerşen de nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ederek vakfın çalışmalarında başarılar diledi. Demir, ziyaret sonunda kendisinin kaleme aldığı “SMA Bir Umuttur Yaşatan İnsanı” adlı kitabını Büyükerşen’e hediye etti.  
Türkiye SMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Soyer Demir ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler sürüyor. Eskişehir merkezli Türkiye SMA VakfıYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Soyer Demir ve beraberindeki heyet Başkan Büyükerşen ile makamında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın’ın da yer aldığı ziyarette Ece Soyer Demir, Türkiye SMA Vakfı’nın çalışmalarından bahsetti.


Demir, Eskişehir merkezli vakfın yürüttüğü projeler ve faaliyetler hakkında Büyükerşen’e detaylı bir bilgilendirme yaparak, Büyükerşen’e ev sahipliği için teşekkür etti.
Büyükerşen de nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ederek vakfın çalışmalarında başarılar diledi. Demir, ziyaret sonunda kendisinin kaleme aldığı “ SMA Bir Umuttur Yaşatan İnsanı” adlı kitabını Büyükerşen’e hediye etti.

 

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.