ABB

Son dakika - Ankara'da ekmeğe zam 7 TL oldu

ANKARA 20.07.2023 - 12:39, Güncelleme: 20.07.2023 - 12:50
 

Son dakika - Ankara'da ekmeğe zam 7 TL oldu

Başkent Ankara'da toplu ulaşım araçları, dolmuş ve taksilere zamlar art arda gelirken son dakika açıklaması ile ekmeğe zam yapıldığı duyuruldu.
Son Dakika - Döviz kuru maliyetlerin artmasına neden olurken Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte vergi ve harçlara zam yapıldı. Vergi ve harçlara yapılan zammın ardından akaryakıt ve doğal gazdaki Özel Tüketim Vergisi ( ÖTV ) de zamlandı. Yapılan bu zamları takip eden döviz kurundaki artış da Ankara'da fırıncıları harekete geçirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ( ABB ) ''Daha fazla dayanamayacağız'' diyerek toplu taşımaya zam yapıldığı duyurulurken dolmuş ve taksi esnafından da zam açıklaması geldi. Başkent Ankara'da ulaşım araçlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam yapılacağı öğrenildi. Ekmek zammı netleşmezken Ankara Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklama ile ekmek zammı resmen duyuruldu. ( Tarafsız ) ANKARA'DA EKMEĞE RESMEN ZAM GELDİ Ankara Haber - Ekmek fiyatları pek çok ilde artarken Başkent Ankara'dan da bir zam haberi geldi. Son Dakika gelişmesi ile birlikte Ankara'da ekmeğe zam kararı alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşmiş, toplantıda artan girdi maliyetlerinin göz önüne alındığı ve bu doğrultuda ekmek fiyatlarının yeniden değerlendirilmesine karar verilmişti. Ankara'da ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda ortak bir görüş birliğine varılırken Ankara'da ekmek fiyatlarının zam -landığı son dakika duyuruldu. ANKARA'DA EKMEK 7.00 TL OLDU Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısında Ankara'da 200 gram ekmeğin satılacağı fiyat belli oldu. Ankara Fırıncılar Odası'nın almış olduğu kararla Başkent Ankara'da ekmek fiyatına yüzde 40 zam yapıldı. 200 gram ekmek fiyatı 5 liradan 7 liraya; kepek, tam buğday ve çavdar ekmeğin fiyatı ise 8 liradan 10 liraya yükseltildi.
Başkent Ankara'da toplu ulaşım araçları, dolmuş ve taksilere zamlar art arda gelirken son dakika açıklaması ile ekmeğe zam yapıldığı duyuruldu.

Son Dakika - Döviz kuru maliyetlerin artmasına neden olurken Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte vergi ve harçlara zam yapıldı. Vergi ve harçlara yapılan zammın ardından akaryakıt ve doğal gazdaki Özel Tüketim Vergisi ( ÖTV ) de zamlandı. Yapılan bu zamları takip eden döviz kurundaki artış da Ankara'da fırıncıları harekete geçirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ( ABB ) ''Daha fazla dayanamayacağız'' diyerek toplu taşımaya zam yapıldığı duyurulurken dolmuş ve taksi esnafından da zam açıklaması geldi. Başkent Ankara'da ulaşım araçlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam yapılacağı öğrenildi. Ekmek zammı netleşmezken Ankara Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklama ile ekmek zammı resmen duyuruldu. ( Tarafsız )

ANKARA'DA EKMEĞE RESMEN ZAM GELDİ

Ankara Haber - Ekmek fiyatları pek çok ilde artarken Başkent Ankara'dan da bir zam haberi geldi. Son Dakika gelişmesi ile birlikte Ankara'da ekmeğe zam kararı alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşmiş, toplantıda artan girdi maliyetlerinin göz önüne alındığı ve bu doğrultuda ekmek fiyatlarının yeniden değerlendirilmesine karar verilmişti. Ankara'da ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda ortak bir görüş birliğine varılırken Ankara'da ekmek fiyatlarının zam -landığı son dakika duyuruldu.

ANKARA'DA EKMEK 7.00 TL OLDU

Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısında Ankara'da 200 gram ekmeğin satılacağı fiyat belli oldu.

ekran-goruntusu-2023-07-20-120615.png

Ankara Fırıncılar Odası'nın almış olduğu kararla Başkent Ankara'da ekmek fiyatına yüzde 40 zam yapıldı. 200 gram ekmek fiyatı 5 liradan 7 liraya; kepek, tam buğday ve çavdar ekmeğin fiyatı ise 8 liradan 10 liraya yükseltildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.