ABB

Sondakika : 26 terörist etkisiz hale getirildi.

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.12.2023 - 10:20, Güncelleme: 25.12.2023 - 10:23
 

Sondakika : 26 terörist etkisiz hale getirildi.

Pençe Kilit Operasyon'unda 26 terörist etkisiz hale getirildi.
Sondakika Haber - Milli Savunma Bakanlığı ( MSB )  Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde Irak ve Suriye'deki terör hedeflerinin hava harekatı ile vurulduğunu duyurdu. Operasyonda 26 terörist etkisiz hale getirildi.    Irak’ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarının ardından, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde yer alan terör hedefleri, Türk jetleri tarafından bombalandı.  Milli Savunma Bakanlığı, hava harekatına ilişkin açıklama yaptı. Terör hedeflerinin imha edildiği duyurulurken 26 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “23 Aralık 2023 tarihinde Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki  terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi. Hava harekâtlarının sonucuna ilişkin hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor.” ifadelerine yer verildi. ( Tarafsız )   
Pençe Kilit Operasyon'unda 26 terörist etkisiz hale getirildi.

Sondakika Haber - Milli Savunma Bakanlığı ( MSB Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde Irak ve Suriye'deki terör hedeflerinin hava harekatı ile vurulduğunu duyurdu. Operasyonda 26 terörist etkisiz hale getirildi. 
 

Irak’ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarının ardından, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde yer alan terör hedefleri, Türk jetleri tarafından bombalandı.

 Milli Savunma Bakanlığı, hava harekatına ilişkin açıklama yaptı. Terör hedeflerinin imha edildiği duyurulurken 26 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “23 Aralık 2023 tarihinde Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki  terör hedeflerine yönelik hava harekâtlarında ilk belirlemelere göre en az 26 terörist etkisiz hâle getirildi. Hava harekâtlarının sonucuna ilişkin hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor.” ifadelerine yer verildi. ( Tarafsız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.