ABB

Togg Ankara'da Polis Aracı Olarak Kullanılıyor

ANKARA 14.09.2023 - 12:16, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:16
 

Togg Ankara'da Polis Aracı Olarak Kullanılıyor

Ankara'da Kızılay Meydanı'nda polis aracı olarak kullanılmak üzere tahsis edilen yerli otomobil Togg vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Ankara Haber - Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg yollarda gövde gösterisine devam ediyor. Yerli otomobil, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da kullanılıyor. Polis aracı Togg görev başında Ankara’da Motosikletli Polis (Yunus) ekiplerine tahsis edilen 06 A 00006 plakalı Togg T10X marka otomobil, Kızılay Meydanı 'nda görev yapıyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi Ankara’nın meşhur noktalarından biri olan Kızılay Meydanı'nda görev yapan otomobil ise vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bazı vatandaşlar ise Togg ile fotoğraf çektiriyor.
Ankara'da Kızılay Meydanı'nda polis aracı olarak kullanılmak üzere tahsis edilen yerli otomobil Togg vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Ankara Haber - Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg yollarda gövde gösterisine devam ediyor. Yerli otomobil, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da kullanılıyor.

Polis aracı Togg görev başında

Ankara’da Motosikletli Polis (Yunus) ekiplerine tahsis edilen 06 A 00006 plakalı Togg T10X marka otomobil, Kızılay Meydanı 'nda görev yapıyor.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Ankara’nın meşhur noktalarından biri olan Kızılay Meydanı'nda görev yapan otomobil ise vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bazı vatandaşlar ise Togg ile fotoğraf çektiriyor.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.