ABB

Turgut Özal Mahallesi’ne 150 Çam Fidanı

ANKARA 06.12.2023 - 10:21, Güncelleme: 06.12.2023 - 10:31
 

Turgut Özal Mahallesi’ne 150 Çam Fidanı

Yeşile yatırım yapmaya hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde ilkokullar ve anaokullarının düzenlediği fidan dikim projesine ev sahipliği yaptı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar , Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan eTwinning projesi kapsamında “Cumhuriyet Benim Ben Cumhuriyetim” başlığı altında Aselsan İlkokulu, Necmi Şahin İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Anaokulu ve Şehit Osman Eray Karademir Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı fidan dikme etkinliğinde öğrencileri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. 150’den fazla çam fidanının toprakla buluştuğu etkinlikte öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, minik Yenimahalle sakinleri ile birlikte fidan dikti. Yeşilin ve ağaç dikmenin önemini uygulamalı şekilde öğrenme fırsatını bulan öğrenciler Başkan Yaşar’la bol bol fotoğraf çektirdi. ( Ankara Haber )  Ağaç sevgisini aşılamalıyız Yaşar, “Yenimahalle’de yeşile ve doğaya büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda yıl boyunca ilçemizin farklı noktalarında binlerce fidanı toprakla buluşturuyor, ilçemizde yeşil alan sayısını her geçen gün daha fazla artırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle ağaç sevgisini ve doğaya sahip çıkmanın önemini çocuklarımıza aktarmak ve çevre bilincinin çocuklarımızda oluşması için bu etkinliklere büyük önem veriyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın yolu ilk önce bu bilinci çocuklarımıza aşılamaktan geçiyor” şeklinde konuştu. ( Tarafsız ) 
Yeşile yatırım yapmaya hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde ilkokullar ve anaokullarının düzenlediği fidan dikim projesine ev sahipliği yaptı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar , Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan eTwinning projesi kapsamında “Cumhuriyet Benim Ben Cumhuriyetim” başlığı altında Aselsan İlkokulu, Necmi Şahin İlkokulu, İstiklal İlkokulu, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Anaokulu ve Şehit Osman Eray Karademir Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı fidan dikme etkinliğinde öğrencileri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

150’den fazla çam fidanının toprakla buluştuğu etkinlikte öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar, minik Yenimahalle sakinleri ile birlikte fidan dikti. Yeşilin ve ağaç dikmenin önemini uygulamalı şekilde öğrenme fırsatını bulan öğrenciler Başkan Yaşar’la bol bol fotoğraf çektirdi. ( Ankara Haber

Ağaç sevgisini aşılamalıyız

Yaşar, “Yenimahalle’de yeşile ve doğaya büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda yıl boyunca ilçemizin farklı noktalarında binlerce fidanı toprakla buluşturuyor, ilçemizde yeşil alan sayısını her geçen gün daha fazla artırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle ağaç sevgisini ve doğaya sahip çıkmanın önemini çocuklarımıza aktarmak ve çevre bilincinin çocuklarımızda oluşması için bu etkinliklere büyük önem veriyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmanın yolu ilk önce bu bilinci çocuklarımıza aşılamaktan geçiyor” şeklinde konuştu. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.