ABB

Vatandaş ve Esnaf Yenilenen Ulus Halini Beğendi

ANKARA 22.12.2023 - 13:18, Güncelleme: 22.12.2023 - 14:26
 

Vatandaş ve Esnaf Yenilenen Ulus Halini Beğendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından 3 ay içerisinde restore edilen ve geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen o yer yeni haliyle tam not almaya devam ediyor.
1937'de modern mimariyle tasarlanan, 86 yıllık tarihiyle Ankara'nın simgelerinden Tarihi Ulus Hali Avusturyalı mimar Robert Oerley''in önemli eserlerinden olan hal, ABB'nin projesiyle hem hal esnafının hem de vatandaşın beğenisini aldı.    Ankara Haber - Aslına uygun olarak yenilenen Tarihi Ulus Hali nin daha modern, hijyenik ve konforlu hale gelmesi sağlanırken, 3 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılmasıyla ziyaretçilerine kapılarını araladı.      27 MİLYON 100 BİN LİRA MALİYETLE TAMAMLANDI    Geçtiğimiz günlerde Tarihi Ulus Hali'nin açılışı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından gerçekleştirildi. Yoğun katılımla düzenlenen açılış etkinliğinde, vatandaşlara restorasyon projesinin detayları anlatıldı, ardından halin açılışı adına kurdele kesildi.  27 milyon 100 bin lira maliyetle tamamlanan Tarihi Ulus Hali restorasyonu hem hal esnafından hem de vatandaşlardan tam not aldı.   Tarafsız Haber     
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından 3 ay içerisinde restore edilen ve geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen o yer yeni haliyle tam not almaya devam ediyor.

1937'de modern mimariyle tasarlanan, 86 yıllık tarihiyle Ankara'nın simgelerinden Tarihi Ulus Hali Avusturyalı mimar Robert Oerley''in önemli eserlerinden olan hal, ABB'nin projesiyle hem hal esnafının hem de vatandaşın beğenisini aldı. 

 

Ankara Haber - Aslına uygun olarak yenilenen Tarihi Ulus Hali nin daha modern, hijyenik ve konforlu hale gelmesi sağlanırken, 3 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılmasıyla ziyaretçilerine kapılarını araladı. 
 
 
27 MİLYON 100 BİN LİRA MALİYETLE TAMAMLANDI 
 
Geçtiğimiz günlerde Tarihi Ulus Hali'nin açılışı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından gerçekleştirildi. Yoğun katılımla düzenlenen açılış etkinliğinde, vatandaşlara restorasyon projesinin detayları anlatıldı, ardından halin açılışı adına kurdele kesildi. 
27 milyon 100 bin lira maliyetle tamamlanan Tarihi Ulus Hali restorasyonu hem hal esnafından hem de vatandaşlardan tam not aldı.
 
 
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.