ABB

Yavaş'tan Taziye Mesajı

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.05.2022 - 09:28, Güncelleme: 25.05.2022 - 09:41
 

Yavaş'tan Taziye Mesajı

Mansur Yavaş, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen üç askerimiz için taziye mesajı yayımladı.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını duyurmuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerimiz için taziye mesajı yayımlarken yaralanan 4 askerimize ise acil şifalar diledi. İŞTE MANSUR YAVAŞ'IN PAYLAŞIMI Pençe-Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Onur Doğan, Hüseyin Cankaya ve Celal Tekedereli'ye Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.
Mansur Yavaş, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen üç askerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise yaralandığını duyurmuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerimiz için taziye mesajı yayımlarken yaralanan 4 askerimize ise acil şifalar diledi. İŞTE MANSUR YAVAŞ'IN PAYLAŞIMI Pençe- Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Onur Doğan, Hüseyin Cankaya ve Celal Tekedereli'ye Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.