ABB

Yeni Doğmuş Bebek Cesedi Bulundu

GÜNDEM 04.07.2023 - 13:25, Güncelleme: 04.07.2023 - 13:25
 

Yeni Doğmuş Bebek Cesedi Bulundu

Kayseri'de, çöp konteynerine atılmış yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık görevlileri, havluya sarılmış olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Yeni doğduğu tespit edilen bebeğin cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı. "HAVLUNUN İÇİNE SARILMIŞTI" Olayı anlatan mahalleli Adem Kahveci, "Sabah 07.30 sıralarında ekmek toplayan bir kadın bebeği görmüş, bize bilgi verdi. Biz de yolun karşısındaydık. Gelip çocuğa baktık, havlunun içine sarılmıştı. Yeni doğduğu belliydi. Zannederim yaşamıyordu. Polise ve sağlık ekiplerine haber verdik. Bebeği alıp götürdüler" dedi.Tarafsız Haber - 
Kayseri'de, çöp konteynerine atılmış yeni doğmuş bir bebek cesedi bulundu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, havluya sarılmış olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yeni doğduğu tespit edilen bebeğin cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.

"HAVLUNUN İÇİNE SARILMIŞTI"

Olayı anlatan mahalleli Adem Kahveci, "Sabah 07.30 sıralarında ekmek toplayan bir kadın bebeği görmüş, bize bilgi verdi. Biz de yolun karşısındaydık. Gelip çocuğa baktık, havlunun içine sarılmıştı. Yeni doğduğu belliydi. Zannederim yaşamıyordu. Polise ve sağlık ekiplerine haber verdik. Bebeği alıp götürdüler" dedi. Tarafsız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.