ABB

Yeni Yıl Sergisi AnkamallAVM’de açıldı

ANKARA 28.12.2023 - 11:43, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:53
 

Yeni Yıl Sergisi AnkamallAVM’de açıldı

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) Geleneksek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Sergisi, AnkamallAVM’de açıldı.
Serginin açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ( Ankara Haber )    Dilerim acılar geride kalır Fethi Yaşar açılış öncesi yaptığı konuşmada 2024 yılının tüm yurttaşlara barış, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ederek“2023 yılı terör laneti bir yandan, doğal afetler bir yandan, ekonomik sorunlar bir yandansıkıntılarla geçti. Dilerim ki 2024 yılında bu acılar geride kalır” dedi. Yenimahalle Belediyesi 'nde 30 bine yakın vatandaşın YENİMEK’te eğitim aldığına da değinen Yaşar, “Bugün, 25 noktada 300’e yakın öğretmen ile hizmet sunan YENİMEK kurslarında, 30 bine yakın kursiyerimiz eğitim alıyor. 2009’dan bu yana vermiş olduğumuz kurslarla çoğu vatandaşımız meslek edindi. YENİMEK sadece hobi kursu değil aynı zamanda meslek edindirme kursudur. Vatandaşlarımız kurslarımızdan aldığı eğitimlerle meslek edinmiş ve aile bütçelerine katkı yapmışlardır. 2024 yılına girerken öğretmen ve kursiyerlerimizin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri şimdi sizlere sunuyoruz. Hepsinin ellerine sağlık,teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sergi, 3 gün ziyarete açık olacak Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Yaşar, tek tek stantları gezerek ürünleri inceledi. Sergi Ankamall AVM -1. katta, 27- 30 Aralık tarihleri arasında Başkentlilerin ziyaretine açık olacak. ( Tarafsız ) 
Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) Geleneksek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Sergisi, AnkamallAVM’de açıldı.

Serginin açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ( Ankara Haber

 

Dilerim acılar geride kalır

Fethi Yaşar açılış öncesi yaptığı konuşmada 2024 yılının tüm yurttaşlara barış, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ederek“2023 yılı terör laneti bir yandan, doğal afetler bir yandan, ekonomik sorunlar bir yandansıkıntılarla geçti. Dilerim ki 2024 yılında bu acılar geride kalır” dedi.

Yenimahalle Belediyesi 'nde 30 bine yakın vatandaşın YENİMEK’te eğitim aldığına da değinen Yaşar, “Bugün, 25 noktada 300’e yakın öğretmen ile hizmet sunan YENİMEK kurslarında, 30 bine yakın kursiyerimiz eğitim alıyor. 2009’dan bu yana vermiş olduğumuz kurslarla çoğu vatandaşımız meslek edindi. YENİMEK sadece hobi kursu değil aynı zamanda meslek edindirme kursudur. Vatandaşlarımız kurslarımızdan aldığı eğitimlerle meslek edinmiş ve aile bütçelerine katkı yapmışlardır. 2024 yılına girerken öğretmen ve kursiyerlerimizin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri şimdi sizlere sunuyoruz. Hepsinin ellerine sağlık,teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergi, 3 gün ziyarete açık olacak

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini kesen Başkan Yaşar, tek tek stantları gezerek ürünleri inceledi. Sergi Ankamall AVM -1. katta, 27- 30 Aralık tarihleri arasında Başkentlilerin ziyaretine açık olacak. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.