ABB

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kimdir?

ANKARA 22.12.2023 - 15:38, Güncelleme: 22.12.2023 - 22:54
 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kimdir?

Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar'ın kimliği ve kariyeri de merak konusu oldu.
CHP Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplandı. Yapılan toplantıda 126 seçim bölgesinde adayların belirlendiği duyuruldu. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 161 seçim çevresinin görüşüldüğünü ve bunlardan 126'sında ise adayların belirlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde ise Fethi Yaşar ın aday gösterildiği kaydedildi. Yapılan açıklamanın ardından Ankaralılar da Fethi Yaşar'ın kimliğini merak etti.  ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FETHİ YAŞAR KİMDİR?  1949 yılında Afyon’un Sandıklı İlçesi’nde doğan Fethi Yaşar ilk ve ortaokulu Sandıklı’da, lise eğitimini ise Ankara’da tamamladı. Fethi Yaşar eğitiminden sonra ailesi ile birlikte Yenimahalle ve Siteler ’de başladığı ticaret hayatına tekstil ve turizm alanlarında yatırımlar yaparak devam etti. Babası uzun yıllar Sandıklı’da CHP yöneticiliği yapan Fethi Yaşar 1966 yılında Yenimahalle Gençlik Kolları’na girdi. Sonraki yıllarda üç dönem Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.  2009 - 2014 - 2019 yılları Mahalli İdareler Seçim’inde Yenimahalle’den CHP adayı olarak katıldığı seçimleri kazanarak Yenimahalle Belediye Başkanı olarak seçilen Yaşar, evli, iki erkek çocuk ve üç torun sahibidir. Kariyerine Yenimahalle Belediye Başkanı olarak devam eden Fethi Yaşar ın 2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden CHP den Yenimahalle Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.  ( Tarafsız Haber )
Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar'ın kimliği ve kariyeri de merak konusu oldu.

CHP Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplandı. Yapılan toplantıda 126 seçim bölgesinde adayların belirlendiği duyuruldu. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 161 seçim çevresinin görüşüldüğünü ve bunlardan 126'sında ise adayların belirlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde ise
Fethi Yaşar ın aday gösterildiği kaydedildi. Yapılan açıklamanın ardından Ankaralılar da Fethi Yaşar'ın kimliğini merak etti. 

ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FETHİ YAŞAR KİMDİR? 

1949 yılında Afyon’un Sandıklı İlçesi’nde doğan Fethi Yaşar ilk ve ortaokulu Sandıklı’da, lise eğitimini ise Ankara’da tamamladı. Fethi Yaşar eğitiminden sonra ailesi ile birlikte Yenimahalle ve Siteler ’de başladığı ticaret hayatına tekstil ve turizm alanlarında yatırımlar yaparak devam etti. Babası uzun yıllar Sandıklı’da CHP yöneticiliği yapan Fethi Yaşar 1966 yılında Yenimahalle Gençlik Kolları’na girdi. Sonraki yıllarda üç dönem Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 

2009 - 2014 - 2019 yılları Mahalli İdareler Seçim’inde Yenimahalle’den CHP adayı olarak katıldığı seçimleri kazanarak Yenimahalle Belediye Başkanı olarak seçilen Yaşar, evli, iki erkek çocuk ve üç torun sahibidir. Kariyerine Yenimahalle Belediye Başkanı olarak devam eden Fethi Yaşar ın
2024 yılı yerel seçimlerinde yeniden CHP den Yenimahalle Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.  ( Tarafsız Haber )

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.