ABB

Yenimahalle Hizmetlerine Devam Ediyor

ANKARA 12.10.2022 - 11:40, Güncelleme: 12.10.2022 - 11:40
 

Yenimahalle Hizmetlerine Devam Ediyor

25 kişilik ekiple çalışmaya başlayan İletişim Ofisi, şuana kadar 64 bin 977 haneye arama yaptı.
Vatandaşların istek ve şikâyetlerine öncelik vererek, halkın ihtiyaçlarına göre hizmetlerini gerçekleştiren Yenimahalle Belediyesi İletişim Ofisi ile Yenimahalle haberleri , sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve şikâyetlerini dinliyor. 25 kişilik ekiple çalışmaya başlayan İletişim Ofisi, şuana kadar 64 bin 977 haneye arama yaptı. Sorunlara ivedi çözüm Aramalar sonucunda vatandaşlardan gelen 10 bin 983 şikâyetin 8 bin 446’sı ivedi bir şekilde çözülürken, belediyenin yetkisinde olmayan bin 640 şikâyet ise ilgili kurumlara iletildi. Ayrıca 0542 293 93 64 telefon numaralı Whatsapp İhbar Hattı üzerinden mesaj gönderen bin 233 vatandaştan 929’u çözüme kavuşurken 254 istek, şikayet de ilgili kurumlara iletilerek vatandaşlar konu hakkında bilgilendirildi. Anlık eksiklerimiz olabilir Yenimahalleli vatandaşlara mümkün olan her kanaldan kulak kabarttıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle ilçesi gerek yüzölçümü bakımından gerekse nüfusu bakımından oldukça büyük. İlçemizin her metrekaresine hizmet götürüyoruz. Fakat anlık olarak eksiklerimiz olabilir. Gerek kurduğumuz İletişim Ofisi gerek çağrı merkezi gerek sosyal medya hesaplarımız üzerinden vatandaşa kulak veriyoruz. Bu sayede gelen istek ve şikayetleri zaman kaybetmeden çözüme kavuşturuyoruz” dedi.
25 kişilik ekiple çalışmaya başlayan İletişim Ofisi, şuana kadar 64 bin 977 haneye arama yaptı.

Vatandaşların istek ve şikâyetlerine öncelik vererek, halkın ihtiyaçlarına göre hizmetlerini gerçekleştiren Yenimahalle Belediyesi İletişim Ofisi ile Yenimahalle haberleri , sakinlerini tek tek arayarak istek, talep ve şikâyetlerini dinliyor. 25 kişilik ekiple çalışmaya başlayan İletişim Ofisi, şuana kadar 64 bin 977 haneye arama yaptı.

Sorunlara ivedi çözüm

Aramalar sonucunda vatandaşlardan gelen 10 bin 983 şikâyetin 8 bin 446’sı ivedi bir şekilde çözülürken, belediyenin yetkisinde olmayan bin 640 şikâyet ise ilgili kurumlara iletildi. Ayrıca 0542 293 93 64 telefon numaralı Whatsapp İhbar Hattı üzerinden mesaj gönderen bin 233 vatandaştan 929’u çözüme kavuşurken 254 istek, şikayet de ilgili kurumlara iletilerek vatandaşlar konu hakkında bilgilendirildi.

Anlık eksiklerimiz olabilir

Yenimahalleli vatandaşlara mümkün olan her kanaldan kulak kabarttıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle ilçesi gerek yüzölçümü bakımından gerekse nüfusu bakımından oldukça büyük. İlçemizin her metrekaresine hizmet götürüyoruz. Fakat anlık olarak eksiklerimiz olabilir. Gerek kurduğumuz İletişim Ofisi gerek çağrı merkezi gerek sosyal medya hesaplarımız üzerinden vatandaşa kulak veriyoruz. Bu sayede gelen istek ve şikayetleri zaman kaybetmeden çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.