ABB

Yılın En İyi Sosyal Medya Kullanan Siyasetçisi: Mustafa Sarıgül

GÜNDEM 26.08.2023 - 10:05, Güncelleme: 26.08.2023 - 10:05
 

Yılın En İyi Sosyal Medya Kullanan Siyasetçisi: Mustafa Sarıgül

CHP milletvekili Mustafa Sarıgül, "Yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi" kategorisinde Altın Pişmaniye ödülüne layık görüldü.
Tarafsız Haber - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e, İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen " Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali "nde, "Yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi" kategorisinde Altın Pişmaniye ödülü verildi. İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenen törende konuşma yapan Mustafa Sarıgül "Bizim nesil sosyal medyaya yabancıdır. Biz sonradan öğrendik. Öğrenmek zorunda kaldık. Başarılı olmak isteyen siyasetçilerin güncel kalması lazım. Sosyal medyaya sırt çevirmek çağın dışında kalmaktır" ifadelerini kullandı. "Siyasette çok çalışmanız, çok faal olmanız ve bunları duyurmanız lazım, tanınmanız lazım. Ne kadar tanınırsanız halka o kadar faydanız olur" diyen Sarıgül, "Facebook, Twitter, Tiktok kullanıcıları birbirinden farklı, her sosyal mecranın ruhunu bilmek lazım. Kamuoyunun nabzını iyi tutmak lazım. Onlarla aynı frekansı yakalamak lazım" şeklinde konuştu. 'Erzincan dışında yaşayanların da ilgisini çektik' Seçim döneminde sosyal medyayı iyi kullandıklarını söyleyen Sarıgül, " Erzincan ’daki seçim kampanyasında sosyal medyayı çok iyi kullandık. Sosyal medyada, Erzincanlılara Erzincanlı olmanın gururunu yaşattık. Erzincan dışında yaşayan Erzincanlıların ilgisini ve desteğini çektik" dedi.
CHP milletvekili Mustafa Sarıgül, "Yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi" kategorisinde Altın Pişmaniye ödülüne layık görüldü.

Tarafsız Haber - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e, İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen " Uluslararası İzmit Pişmaniye, Müzik ve Dans Festivali "nde, "Yılın en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi" kategorisinde Altın Pişmaniye ödülü verildi.

İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenen törende konuşma yapan Mustafa Sarıgül "Bizim nesil sosyal medyaya yabancıdır. Biz sonradan öğrendik. Öğrenmek zorunda kaldık. Başarılı olmak isteyen siyasetçilerin güncel kalması lazım. Sosyal medyaya sırt çevirmek çağın dışında kalmaktır" ifadelerini kullandı.


"Siyasette çok çalışmanız, çok faal olmanız ve bunları duyurmanız lazım, tanınmanız lazım. Ne kadar tanınırsanız halka o kadar faydanız olur" diyen Sarıgül, "Facebook, Twitter, Tiktok kullanıcıları birbirinden farklı, her sosyal mecranın ruhunu bilmek lazım. Kamuoyunun nabzını iyi tutmak lazım. Onlarla aynı frekansı yakalamak lazım" şeklinde konuştu.

' Erzincan dışında yaşayanların da ilgisini çektik'
Seçim döneminde sosyal medyayı iyi kullandıklarını söyleyen Sarıgül, " Erzincan ’daki seçim kampanyasında sosyal medyayı çok iyi kullandık. Sosyal medyada, Erzincanlılara Erzincanlı olmanın gururunu yaşattık. Erzincan dışında yaşayan Erzincanlıların ilgisini ve desteğini çektik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.