ABB

Yüksel Kocaman'dan Ayhan Bora Kaplan Haberlerine Erişim Engeli

GÜNDEM 20.09.2023 - 09:29, Güncelleme: 20.09.2023 - 09:29
 

Yüksel Kocaman'dan Ayhan Bora Kaplan Haberlerine Erişim Engeli

Yüksel Kocaman, villa ve araba aldığı iddiasını reddetmiş, Kaplan operasyonunun Soylu'ya yönelik bir operasyon olduğunu söylemişti.
Tarafsız Haber - Geçtiğimiz günlerde tutuklanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan 'ın villa ve araba aldığı öne sürülen Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman , 26 içerik için erişim engeli kararı aldırdı. Söz konusu iddia ilk olarak T24 yazarı Tolga Şardan tarafından gündeme getirilmişti. T24’de yer alan habere göre, Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği, Şardan'ın yazıları dahil 26 içeriğe erişim engeli getirdi. Ankara 9. Sulh Ceza Hâkimliği, Kocaman'ın 18 Eylül'deki başvurusunu, içeriklerin "basın hürriyeti sınırları kapsamında kaldığını" değerlendirerek reddetti. Kocaman'ın avukatı ret kararına itiraz ederken, dosya 19 Eylül'de Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği'ne gönderildi. İtirazı kabul eden Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği, kararın gerekçesi olarak, "Talep edenin hâlâ görevde yüksek yargı mensubu olduğu, içeriklerde yer alan paylaşımların isim ve soy isim rumuzlanmadan ve fotoğraf paylaşımı yapılarak yayınlandığı, özel hayatın gizliliği gereği kişinin hedef haline getirilerek kişilik haklarına saldırı oluşturabileceğini” öne sürdü. Yüksel Kocaman, villa ve araba aldığı iddiasını reddetmiş, Kaplan ile birkaç dakika restoranda görüştüğünü söylemişti. Kocaman, Kaplan operasyonunun Soylu'ya yönelik bir operasyon olduğunu ifade etmişti. 
Yüksel Kocaman, villa ve araba aldığı iddiasını reddetmiş, Kaplan operasyonunun Soylu'ya yönelik bir operasyon olduğunu söylemişti.

Tarafsız Haber - Geçtiğimiz günlerde tutuklanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan 'ın villa ve araba aldığı öne sürülen Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman , 26 içerik için erişim engeli kararı aldırdı.

Söz konusu iddia ilk olarak T24 yazarı Tolga Şardan tarafından gündeme getirilmişti. T24’de yer alan habere göre, Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği, Şardan'ın yazıları dahil 26 içeriğe erişim engeli getirdi.

Ankara 9. Sulh Ceza Hâkimliği, Kocaman'ın 18 Eylül'deki başvurusunu, içeriklerin "basın hürriyeti sınırları kapsamında kaldığını" değerlendirerek reddetti.

Kocaman'ın avukatı ret kararına itiraz ederken, dosya 19 Eylül'de Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği'ne gönderildi.

İtirazı kabul eden Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği, kararın gerekçesi olarak, "Talep edenin hâlâ görevde yüksek yargı mensubu olduğu, içeriklerde yer alan paylaşımların isim ve soy isim rumuzlanmadan ve fotoğraf paylaşımı yapılarak yayınlandığı, özel hayatın gizliliği gereği kişinin hedef haline getirilerek kişilik haklarına saldırı oluşturabileceğini” öne sürdü.

Yüksel Kocaman, villa ve araba aldığı iddiasını reddetmiş, Kaplan ile birkaç dakika restoranda görüştüğünü söylemişti. Kocaman, Kaplan operasyonunun Soylu'ya yönelik bir operasyon olduğunu ifade etmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.