ABB

Yusuf Halaçoğlu Yeni Parti Sinyali Verdi

POLİTİKA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.12.2023 - 18:22, Güncelleme: 27.12.2023 - 19:20
 

Yusuf Halaçoğlu Yeni Parti Sinyali Verdi

Türk Miliyetçilerinin nabzını tutacağını iddia ettikleri yeni bir parti daha kuruluş aşamaında.
Bunu da mı konuşmayalım programında Medya Siyaset Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Murat Selamoğlu’nun sunduğu programda Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı, 24, 25 ve 26. Dönem Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu soruları yanıtladı.  Gündem Haber - Birbirinden güçlü isimler ile yeni bir parti kurulacağının mesajını veren Halaçoğlu, gündemin nabzını tutacak bir program açıklayarak Ocak ayı ortalarında toplantı yapacaklarını ve Şubat ayı ortalarında ise parti kuruluşunu ilan edeceklerini açıkladı. Partinin adı ve logosu henüz açıklanmazken program boyunca “neden yeni bir partiye ihtiyaç olduğunu ve neden parti kurulacağını” açıkladı. ( Tarafsız ) 
Türk Miliyetçilerinin nabzını tutacağını iddia ettikleri yeni bir parti daha kuruluş aşamaında.

Bunu da mı konuşmayalım programında Medya Siyaset Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Murat Selamoğlu’nun sunduğu programda Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı, 24, 25 ve 26. Dönem Kayseri Milletvekili Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu soruları yanıtladı. 


Gündem Haber - Birbirinden güçlü isimler ile yeni bir parti kurulacağının mesajını veren Halaçoğlu, gündemin nabzını tutacak bir program açıklayarak Ocak ayı ortalarında toplantı yapacaklarını ve Şubat ayı ortalarında ise parti kuruluşunu ilan edeceklerini açıkladı. Partinin adı ve logosu henüz açıklanmazken program boyunca “neden yeni bir partiye ihtiyaç olduğunu ve neden parti kurulacağını” açıkladı. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.