ABB

15 Temmuz Resmi Tatil mi?

GÜNDEM 15.07.2023 - 09:22, Güncelleme: 15.07.2023 - 09:38
 

15 Temmuz Resmi Tatil mi?

15 Temmuz Cumartesi günü yarım gün mü? Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kamu Kurumları Çalışıyor mu?
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili aramalar başladı. Resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ? 15 Temmuz sonrası TBMM’de alınan karar doğrultusunda 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasının C bendi “ 1 Ocak günü yılbaşı tatili, 1 Mayıs günü Emek ve Dayanışma Günü ve 15 Temmuz günü Demokrasi ve Direnme Hakkı Günü tatilidir.” şeklinde değiştirilmiştir. Dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatildir.   RESMİ TATİL GÜNLERİ KAPALI OLAN YERLER Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, eczaneler, bankalar, Borsa İstanbul, dövizciler, kuyumcular, sağlık ocakları, Aile Sağlığı Merkezleri, hastaneler kapalı oluyor. Tarafsız Haber - Resmi tatillerde nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam ediyor.  Hastanelerin acil servisleri 7-24 açık olduğundan resmi tatillerde kapalı olmayacak.
15 Temmuz Cumartesi günü yarım gün mü? Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kamu Kurumları Çalışıyor mu?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili aramalar başladı. Resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

15 Temmuz sonrası TBMM’de alınan karar doğrultusunda 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasının C bendi “ 1 Ocak günü yılbaşı tatili, 1 Mayıs günü Emek ve Dayanışma Günü ve 15 Temmuz günü Demokrasi ve Direnme Hakkı Günü tatilidir.” şeklinde değiştirilmiştir. Dolayısıyla  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatildir.

 

RESMİ TATİL GÜNLERİ KAPALI OLAN YERLER

Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, eczaneler, bankalar, Borsa İstanbul, dövizciler, kuyumcular, sağlık ocakları, Aile Sağlığı Merkezleri, hastaneler kapalı oluyor. Tarafsız Haber - Resmi tatillerde nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam ediyor.  Hastanelerin acil servisleri 7-24 açık olduğundan resmi tatillerde kapalı olmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.