ABB

ABB Son Yapılandırma Tarihini Açıklandı!

ANKARA 12.06.2023 - 10:30, Güncelleme: 12.06.2023 - 10:30
 

ABB Son Yapılandırma Tarihini Açıklandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.
ABB'ye borcu olanların yapılandırma başvuruları için son tarih açıklandı! - Ankaralılar kentle ilgili pek çok bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Kentle ilgili pek çok duyuruya ABB 'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilirken belediyeye borcu olanlar için yeni bir hatırlatma duyurusu yapıldı. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DUYURDU Tarafsız Haber - Ankara Büyükşehir Belediyesi ''Gelin Yapılandıralım'' başlığı ile Başkent Ankara'da ikamet eden vatandaşlara bir konu hakkında hatırlatmada bulundu. Yapılandırma Kanunu kapsamında borç yapılandırması yapacak olan Ankaralılara son başvuru tarihini hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 Temmuz tarihine işaret ederek bir duyuruya yer verdi. Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren ABB, ''31.12.2022 öncesi vadesi olan borçlara, Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan yüzde 90 indirim, İlk taksit 31.07.2023'e kadar diğer taksitler aylık dönemler halinde 48 eşit taksit imkanı, İdari para cezalarının peşin ödenmesi halinde, ceza asıllarından yüzde 25 indirim'' ifadelerine yer verdi. YAPILANDIRMA BAŞVURULARI İNTERNET ÜZERİNDEN ALINACAK ABB'ye ödenecek olan borçların yanı sıra yapılandırma başvurularının da ''ebelediye.ankara.bel.tr/ebelediye/'' adresi üzerinden yapılacağını belirten ABB, borçların yapılandırılması için başvuruların 3 Temmuz 2023 tarihine kadar alınacağını, son ödeme tarihinin de 31 Temmuz 2023 tarihine kadar yapılabileceğini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

ABB'ye borcu olanların yapılandırma başvuruları için son tarih açıklandı! - Ankaralılar kentle ilgili pek çok bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor. Kentle ilgili pek çok duyuruya ABB 'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilirken belediyeye borcu olanlar için yeni bir hatırlatma duyurusu yapıldı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DUYURDU

Tarafsız Haber - Ankara Büyükşehir Belediyesi ''Gelin Yapılandıralım'' başlığı ile Başkent Ankara'da ikamet eden vatandaşlara bir konu hakkında hatırlatmada bulundu. Yapılandırma Kanunu kapsamında borç yapılandırması yapacak olan Ankaralılara son başvuru tarihini hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 Temmuz tarihine işaret ederek bir duyuruya yer verdi.

Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren ABB, ''31.12.2022 öncesi vadesi olan borçlara,

Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan yüzde 90 indirim,

İlk taksit 31.07.2023'e kadar diğer taksitler aylık dönemler halinde 48 eşit taksit imkanı,

İdari para cezalarının peşin ödenmesi halinde, ceza asıllarından yüzde 25 indirim'' ifadelerine yer verdi.

screenshot-2.jpg

YAPILANDIRMA BAŞVURULARI İNTERNET ÜZERİNDEN ALINACAK

ABB'ye ödenecek olan borçların yanı sıra yapılandırma başvurularının da ''ebelediye.ankara.bel.tr/ebelediye/'' adresi üzerinden yapılacağını belirten ABB, borçların yapılandırılması için başvuruların 3 Temmuz 2023 tarihine kadar alınacağını, son ödeme tarihinin de 31 Temmuz 2023 tarihine kadar yapılabileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.