ABB

ABB'den indirimli tarife!

ANKARA 08.09.2022 - 13:25, Güncelleme: 08.09.2022 - 13:25
 

ABB'den indirimli tarife!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli vatandaşları güvenli, konforlu ve daha ekonomik bir ulaşım sağlamak için sabah saat 06.00- 06.45 saatleri arasında indirimli tarifeyi uygulayacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentlilere güvenli, konforlu ve daha ekonomik bir ulaşım sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle servis planlamasında kışlık program uygulamasına geçiyor.   Sabah indirimli tarife uygulanacak Ankara Haber 'i ; Özellikle çalışan vatandaşların ulaşım giderlerine destek olunması ve belli saatlerde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla başlatılan indirimli tarife uygulaması kışlık programda da devam edecek. Şehir içi ulaşımında sadece 06.00 ile 06.45 saatleri arasında uygulanan indirimli tarifeyle, EGO Genel Müdürlüğüne ait teleferik, otobüs ve raylı sistemler ( Metro - ANKARAY ) ile BAŞKENTRAY da geçerli olacak tam ücret 6,50 TL yerine 4,50 TL olarak ücretlendirilecek. Trafik yoğunluğu azalacak Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankara’da ilk kez başlattığı bu uygulamayla, trafik yoğunluğunun fazla olduğu saatlerin öncesinde, vatandaşların indirimli tarife ile toplu taşımayı kullanması olanaklı hâle getirilirken, vatandaşların toplu taşıma maliyetlerinin düşürülmesi, özel araçları olan Başkentlilerin toplu taşıma araçlarını kullanmaya teşvik edilmesi, trafik sıkışıklığının azaltılması ve toplu taşıma hizmetinin sabah yoğun saatlerde daha konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli vatandaşları güvenli, konforlu ve daha ekonomik bir ulaşım sağlamak için sabah saat 06.00- 06.45 saatleri arasında indirimli tarifeyi uygulayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentlilere güvenli, konforlu ve daha ekonomik bir ulaşım sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarında, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle servis planlamasında kışlık program uygulamasına geçiyor.

 

Sabah indirimli tarife uygulanacak

Ankara Haber 'i ; Özellikle çalışan vatandaşların ulaşım giderlerine destek olunması ve belli saatlerde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla başlatılan indirimli tarife uygulaması kışlık programda da devam edecek.

Şehir içi ulaşımında sadece 06.00 ile 06.45 saatleri arasında uygulanan indirimli tarifeyle, EGO Genel Müdürlüğüne ait teleferik, otobüs ve raylı sistemler ( Metro - ANKARAY ) ile BAŞKENTRAY da geçerli olacak tam ücret 6,50 TL yerine 4,50 TL olarak ücretlendirilecek.

Trafik yoğunluğu azalacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankara’da ilk kez başlattığı bu uygulamayla, trafik yoğunluğunun fazla olduğu saatlerin öncesinde, vatandaşların indirimli tarife ile toplu taşımayı kullanması olanaklı hâle getirilirken, vatandaşların toplu taşıma maliyetlerinin düşürülmesi, özel araçları olan Başkentlilerin toplu taşıma araçlarını kullanmaya teşvik edilmesi, trafik sıkışıklığının azaltılması ve toplu taşıma hizmetinin sabah yoğun saatlerde daha konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.