ABB

ABB'den Otobüs Klimaları Hakkında Duyuru!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.07.2023 - 13:20, Güncelleme: 21.07.2023 - 13:38
 

ABB'den Otobüs Klimaları Hakkında Duyuru!

ABB, kentteki çalışmalarını sürdürüyor. Otobüs klimaları hakkında bir açıklamaya yer veren belediye vatandaşları bilgilendirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki sorunlara çözüm yolu aramaya ve bu konular hakkında da vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Ankara'daki sorunlar ALO 153 üzerinden iletilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer verdi. Ankara Haber - ABB , son dönemde otobüs klimaları hakkında yapılan şikayetleri üzerine harekete geçtiklerini bildirdi. ABB'nin açıklamalarında ''Otobüs Klimaları Hakkında Bilgilendirme'' ifadelerine yer verilirken ''Şikayetlerinizi ve taleplerinizi bize Başkent 153 hattımızdan bildirebilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi. ( Tarafsız )  BAŞKENT 153 HATTINDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ Başkentlilerin her türlü şikayet ve önerilerini Başkent 153 hattından bildirebilecekleri kaydedilirken son dönemde çağrı merkezine gelen şikayetlerin Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) hakkında yapıldığı kaydedildi.
ABB, kentteki çalışmalarını sürdürüyor. Otobüs klimaları hakkında bir açıklamaya yer veren belediye vatandaşları bilgilendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki sorunlara çözüm yolu aramaya ve bu konular hakkında da vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Ankara'daki sorunlar ALO 153 üzerinden iletilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer verdi.

Ankara Haber - ABB , son dönemde otobüs klimaları hakkında yapılan şikayetleri üzerine harekete geçtiklerini bildirdi. ABB'nin açıklamalarında ''Otobüs Klimaları Hakkında Bilgilendirme'' ifadelerine yer verilirken ''Şikayetlerinizi ve taleplerinizi bize Başkent 153 hattımızdan bildirebilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi. ( Tarafsız

BAŞKENT 153 HATTINDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

Başkentlilerin her türlü şikayet ve önerilerini Başkent 153 hattından bildirebilecekleri kaydedilirken son dönemde çağrı merkezine gelen şikayetlerin Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) hakkında yapıldığı kaydedildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.