ABB

Ahmet Murat'ın Mevlid Kandili Mesajı

07.10.2022 - 12:27, Güncelleme: 07.10.2022 - 18:32
 

Ahmet Murat'ın Mevlid Kandili Mesajı

Mevlid Kandili Mesajı
1992 yılından itibaren Insaat peyzaj sektöründe faaliyet gösteren Özen İnsaat Peyzaj  Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı   İş adamı Ahmet Murat , Mevlid Kandili münasebetiyle  Mesaj yayımladı.    Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İş adamı Ahmet Murat Mesajında “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıldönümünü idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili ve diğer tüm mübarek günler, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı günlerdir. Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini dilerim . Mevlid Kandilimiz mübarek olsun ” dedi.
Mevlid Kandili Mesajı

1992 yılından itibaren Insaat peyzaj sektöründe faaliyet gösteren Özen İnsaat Peyzaj  Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı   İş adamı Ahmet Murat , Mevlid Kandili münasebetiyle  Mesaj yayımladı. 

 

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İş adamı Ahmet Murat Mesajında “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıldönümünü idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili ve diğer tüm mübarek günler, toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı günlerdir. Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa sağlık, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini dilerim . Mevlid Kandilimiz mübarek olsun ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.