ABB

AKP Yerel Seçim Adaylarını Ne Zaman Açıklayacak? Abdullah Güler Yanıtladı

GÜNDEM 22.08.2023 - 16:41, Güncelleme: 22.08.2023 - 16:41
 

AKP Yerel Seçim Adaylarını Ne Zaman Açıklayacak? Abdullah Güler Yanıtladı

AKP TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, önümüzdeki yerel seçimler hakkında adaylarını yeni yıldan önce açıklamayı planladıklarını söyledi.
Tarafsız Haber - AKP TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler yaklaşan yerel seçimler öncesi başlatılan şehir buluşmaları çerçevesinde Aydın’a geldi. Aydın programına Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ziyareti ile başlayan Güler, yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu. 'Başarıya ulaşacağız' "2024 yerel seçimlerinde hem büyükşehirde hem ilçe belediyelerinde başarıya ulaşacağız" diyen Güler, belediye seçimlerine yönelik titiz çalışma yürüttüklerini söyledi. Güler, şöyle devam etti: 'Özeleştiri yapıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz' "2024 seçimlerine giderken strateji ekibimiz var. 81 il ve 922 ilçemizdeki belediye seçimlerine yönelik titiz çalışma yürütüyoruz. Anketler, teşkilatın görüş ve önerilerini alma çalışması yapılıyor. En uygun, kazanabilecek adaylarla ortaya çıkacağız. Özeleştiri yapıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz. Aziz milletimizin takdiri ve tercihinin başımızın üzerinde yeri var. Yılbaşı gelmeden adaylarımızı ve vaatlerimizi açıklamayı planlıyoruz."
AKP TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, önümüzdeki yerel seçimler hakkında adaylarını yeni yıldan önce açıklamayı planladıklarını söyledi.

Tarafsız Haber - AKP TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler yaklaşan yerel seçimler öncesi başlatılan şehir buluşmaları çerçevesinde Aydın’a geldi. Aydın programına Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ziyareti ile başlayan Güler, yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'Başarıya ulaşacağız'
"2024 yerel seçimlerinde hem büyükşehirde hem ilçe belediyelerinde başarıya ulaşacağız" diyen Güler, belediye seçimlerine yönelik titiz çalışma yürüttüklerini söyledi. Güler, şöyle devam etti:

'Özeleştiri yapıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz'
"2024 seçimlerine giderken strateji ekibimiz var. 81 il ve 922 ilçemizdeki belediye seçimlerine yönelik titiz çalışma yürütüyoruz. Anketler, teşkilatın görüş ve önerilerini alma çalışması yapılıyor. En uygun, kazanabilecek adaylarla ortaya çıkacağız. Özeleştiri yapıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye gayret ediyoruz. Aziz milletimizin takdiri ve tercihinin başımızın üzerinde yeri var. Yılbaşı gelmeden adaylarımızı ve vaatlerimizi açıklamayı planlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.