ABB

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralıları Uyardı

ANKARA 26.07.2023 - 14:42, Güncelleme: 26.07.2023 - 14:42
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralıları Uyardı

Türkiye'de hava sıcaklıklarının yükselmesi üzerine yetkililer teyakkuza geçti. Başkent Ankara'da da hava sıcaklıklarının pik noktaya çıkması üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir uyarı yayımlandı.
Türkiye, sıcaklara teslim oldu. Son günlerde yaşanan sıcaklık artışı ile vatandaşlara çeşitli uyarılar yapılırken Meteoroloji yetkilileri sıcaklık artışlarının ardından alarma geçti. Başkent Ankara'da da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 derece üzerine çıktığı bildirildi ve Ankara Valiliği ile Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), saat vererek vatandaşları uyardı.   ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN METEOROLOJİK UYARI Ankara Haber - ABB belirli saat aralıklarında dikkatli olunmasını isterken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verileri ile bir açıklama yaptı. ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayımlandı. ABB'nin yayımladığı duyuruda tarih ve saat verilerek, ''Dikkat yüksek sıcaklık'' adıyla yayımlanan uyarı metninde ''Meteoroloji tahminlerine göre başkentimizde kent genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerine çıkması beklenmektedir. Ayrıca yoğunluğu yüksek olduğu merkezi bölgelerde kentsel ısı adası ile sıcaklıkların 2 ile 4 derece daha artış gösterebileceği tahmin edilmektedir. Başkentimizde olumsuz durumların yaşanmaması adına kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ile yaşlılarımızın ve çocuklarımızın önümüzdeki 10 - 15 gün boyunca 11.00 ile 16.00 arasında tedbirli olmaları gerekmektedir.'' ifadelerine yer verildi. Ankara Valiliği de başkent halkını 26 ve 27 Temmuz tarihleri için uyarmıştı. ( Tarafsız )  
Türkiye'de hava sıcaklıklarının yükselmesi üzerine yetkililer teyakkuza geçti. Başkent Ankara'da da hava sıcaklıklarının pik noktaya çıkması üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir uyarı yayımlandı.

Türkiye, sıcaklara teslim oldu. Son günlerde yaşanan sıcaklık artışı ile vatandaşlara çeşitli uyarılar yapılırken Meteoroloji yetkilileri sıcaklık artışlarının ardından alarma geçti. Başkent Ankara'da da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 6 derece üzerine çıktığı bildirildi ve Ankara Valiliği ile Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), saat vererek vatandaşları uyardı.
 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN METEOROLOJİK UYARI

Ankara Haber - ABB belirli saat aralıklarında dikkatli olunmasını isterken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) verileri ile bir açıklama yaptı. ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayımlandı. ABB'nin yayımladığı duyuruda tarih ve saat verilerek, ''Dikkat yüksek sıcaklık'' adıyla yayımlanan uyarı metninde '' Meteoroloji tahminlerine göre başkentimizde kent genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerine çıkması beklenmektedir. Ayrıca yoğunluğu yüksek olduğu merkezi bölgelerde kentsel ısı adası ile sıcaklıkların 2 ile 4 derece daha artış gösterebileceği tahmin edilmektedir.

Başkentimizde olumsuz durumların yaşanmaması adına kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ile yaşlılarımızın ve çocuklarımızın önümüzdeki 10 - 15 gün boyunca 11.00 ile 16.00 arasında tedbirli olmaları gerekmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Ankara Valiliği de başkent halkını 26 ve 27 Temmuz tarihleri için uyarmıştı. ( Tarafsız )

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.