ABB

Ankara'da Büyük Gazze Yürüyüşü Gerçekleştirilecek!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.12.2023 - 19:09, Güncelleme: 21.12.2023 - 19:13
 

Ankara'da Büyük Gazze Yürüyüşü Gerçekleştirilecek!

Ankara'daki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü hakkında vatandaşlara gerekli olan duyurular yapıldı.
Filistinlilere destek olmak ve İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırıları nedeniyle Gazze de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacı ile Ankara'da miting düzenlenecek. Konu hakkında sivil toplum örgütleri tarafından yapılan açıklamalara göre düzenlenecek olan mitingin bu hafta Pazar günü gerçekleştirileceği ifade edildi.  BÜYÜK GAZZE YÜRÜYÜŞÜ ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK! Filistinlilere destek olmak amacıyla 24 Aralık Pazar günü Ankara'da düzenlenecek olan 'Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi' hakkında yapılan açıklamalara göre AKM Metro istasyonundan yürüyüş ile başlayacağı ifade edildi.  Saat 13:30'da başlayacak olan bu yürüyüş hakkında yapılan açıklamalara göre  yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla at arabasıyla temsili yaralı ve cenaze taşınacak, sağlıkçı, avukat ve gazeteciler Gazze'de katledilen meslektaşlarıyla dayanışma için mesleki kıyafetleriyle kortejde yer alacağı belirtildi. Bununla birlikte yürüyüşün Anadolu Meydanı'nda tamamlanacağı ifade edildi.  TÜM SİYASİ PARTİLER DE DAVET EDİLDİ! Gerçekleştirilecek yürüyüş hakkında açıklamalarda bulunan Ankara Filistin Dayanışma Platformu Sözcüsü Metin Mahitapoğlu, yaptığı açıklamalarda tüm siyasi parti ve sivil toplam kuruluşlarına davet gönderdiklerini ifade ederek, "Ayırt etmeden bütün siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına gittik ve davette bulunduk. Burada herhangi bir siyasi bakış, siyasi duruş ve siyasi bir dil yok. Tamamen vicdani bir hareket. O yüzden vicdan sahibi insanları, Gazze'de yaşananlardan rahatsızlık duyan herkesi pazar günü düzenlenecek yürüyüş ve mitingimize davet ediyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu. ( Tarafsız )
Ankara'daki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenecek olan Büyük Gazze Yürüyüşü hakkında vatandaşlara gerekli olan duyurular yapıldı.

Filistinlilere destek olmak ve İsrail'in Filistin'e yönelik devam eden saldırıları nedeniyle Gazze de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacı ile Ankara'da miting düzenlenecek. Konu hakkında sivil toplum örgütleri tarafından yapılan açıklamalara göre düzenlenecek olan mitingin bu hafta Pazar günü gerçekleştirileceği ifade edildi. 

BÜYÜK GAZZE YÜRÜYÜŞÜ ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK!

Filistinlilere destek olmak amacıyla 24 Aralık Pazar günü Ankara'da düzenlenecek olan 'Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi' hakkında yapılan açıklamalara göre AKM Metro istasyonundan yürüyüş ile başlayacağı ifade edildi. 

Saat 13:30'da başlayacak olan bu yürüyüş hakkında yapılan açıklamalara göre  yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla at arabasıyla temsili yaralı ve cenaze taşınacak, sağlıkçı, avukat ve gazeteciler Gazze'de katledilen meslektaşlarıyla dayanışma için mesleki kıyafetleriyle kortejde yer alacağı belirtildi. Bununla birlikte yürüyüşün Anadolu Meydanı'nda tamamlanacağı ifade edildi. 

TÜM SİYASİ PARTİLER DE DAVET EDİLDİ!

Gerçekleştirilecek yürüyüş hakkında açıklamalarda bulunan Ankara Filistin Dayanışma Platformu Sözcüsü Metin Mahitapoğlu, yaptığı açıklamalarda tüm siyasi parti ve sivil toplam kuruluşlarına davet gönderdiklerini ifade ederek, "Ayırt etmeden bütün siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına gittik ve davette bulunduk. Burada herhangi bir siyasi bakış, siyasi duruş ve siyasi bir dil yok. Tamamen vicdani bir hareket. O yüzden vicdan sahibi insanları, Gazze'de yaşananlardan rahatsızlık duyan herkesi pazar günü düzenlenecek yürüyüş ve mitingimize davet ediyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu. ( Tarafsız )

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.