ABB

Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Meteoroloji uyardı!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.07.2023 - 11:48, Güncelleme: 21.07.2023 - 11:48
 

Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti. Ankara'da sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
Bu hafta sıcaklık değeri Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerine çıktı. Bunun ile birlikte hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti. Ankara Haber - Bunun ile birlikte Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise hafta sonu havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu sıcaklık değerlerinin Ankara'da artacağı yönünde açıklamalarda bulundu. ANKARA'DA SICAKLIK 35 DERECEYİ BULACAK! Batı ve Güney kesimlerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Bunun ile birlikte 3 büyük şehirde de bu hafta sıcaklık değeri hissedilebilir şekilde artacak. Ankara ve İstanbul'da hava sıcaklığı 35 dereceyi bulacak. Bunun dışında İzmir'de ise hava sıcaklığı 40 dereceye kadar çıkacak. METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYARI Hafta başında bazı bölgelerde ise yağışlı havalar kendini gösterecek. Kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren mevsim normalleri civarında seyredebilir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olacak olan sıcak havalara karşı vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti. ( Tarafsız )  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin artacağını ifade etti. Ankara'da sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Bu hafta sıcaklık değeri Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerine çıktı. Bunun ile birlikte hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti.

Ankara Haber - Bunun ile birlikte Ankara'da yaşayan vatandaşlar ise hafta sonu havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu sıcaklık değerlerinin Ankara'da artacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

ANKARA'DA SICAKLIK 35 DERECEYİ BULACAK!

Batı ve Güney kesimlerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Bunun ile birlikte 3 büyük şehirde de bu hafta sıcaklık değeri hissedilebilir şekilde artacak. Ankara ve İstanbul'da hava sıcaklığı 35 dereceyi bulacak. Bunun dışında İzmir'de ise hava sıcaklığı 40 dereceye kadar çıkacak.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYARI

Hafta başında bazı bölgelerde ise yağışlı havalar kendini gösterecek. Kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren mevsim normalleri civarında seyredebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olacak olan sıcak havalara karşı vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini ifade etti. ( Tarafsız )

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.