ABB

Ankarada Hava Durumu

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.06.2022 - 09:05, Güncelleme: 06.06.2022 - 09:05
 

Ankarada Hava Durumu

Pazartesi Ankara hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 6 Haziran tarihli hava durumu raporuna göre, Marmara dahil birçok bölgede öğleden sonra sağanak yağış etkili olacak.     Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Haziran 2022 tarihli hava durumu raporu resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayımladı. MGM'nin son verilerine göre, yurdun birçok bölgesinde öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Yağışların Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesinde etkili olacağı ilerleyen günlerde yurdun birçok bölgesine yayılacağı aktarıldı. Yağışların, bu akşam ilk saatler ile öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması beklenirken, Afirka'dan gelip Suriye üzerinden ülkemize giren toz taşınımı için bir uyarıda geldi. Toz taşınımının Doğu Anadolu'da etkili olacağı aktarıldı. Ankara'da hava nasıl olacak? Ankara'da yaşayan vatandaşlar, haftanın ilk gününde sabahın erken saatleri ile beraber hava durumuna göre planlarını yapabilmek amacıyla araştırmaya başladı.    6 Haziran Pazartesi günü Başkent'te hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre Ankara'da  6 Haziran Pazartesi tarihi ile saatlik hava durumu
Pazartesi Ankara hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 6 Haziran tarihli hava durumu raporuna göre, Marmara dahil birçok bölgede öğleden sonra sağanak yağış etkili olacak.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Haziran 2022 tarihli hava durumu raporu resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayımladı. MGM'nin son verilerine göre, yurdun birçok bölgesinde öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Yağışların Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesinde etkili olacağı ilerleyen günlerde yurdun birçok bölgesine yayılacağı aktarıldı.

Yağışların, bu akşam ilk saatler ile öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması beklenirken, Afirka'dan gelip Suriye üzerinden ülkemize giren toz taşınımı için bir uyarıda geldi. Toz taşınımının Doğu Anadolu'da etkili olacağı aktarıldı.

Ankara'da hava nasıl olacak?

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, haftanın ilk gününde sabahın erken saatleri ile beraber hava durumuna göre planlarını yapabilmek amacıyla araştırmaya başladı.

 

 6 Haziran Pazartesi günü Başkent'te hava nasıl olacak?

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre Ankara'da  6 Haziran Pazartesi tarihi ile saatlik hava durumu

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.