ABB

Ankara'da ki yangında şehit olan itfaiye eri, son yolculuğuna uğurlandı!

ANKARA 05.10.2023 - 22:04, Güncelleme: 05.10.2023 - 22:04
 

Ankara'da ki yangında şehit olan itfaiye eri, son yolculuğuna uğurlandı!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 5 katlı bir binanın en alt katında meydana gelen yangına müdahale ederken hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Dün, Ankara'nın Keçiören ilçesi Bölük Caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın 1. katında saat 07.45 sıralarında  yangın çıktı. Çevredekilerin İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye erleri, yangına müdahale ettiler. Müdahale sırasında 4 itfaiye eri dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırılmıştı, İtfaiye erlerinden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilmişti. Durumu ağır olan itfaiye eri  Fahrican Yavaş, Sanatoryum Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Görevi başında şehit olan Fahrican Yavaş, bugün Ankara'da düzenlenen cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Şehit itfaiye eri Yavaş'ın cenazesine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı. Yavaş, sosyal medya hesabından da baş sağlığı mesajı yayınladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konuya dair şu paylaşımda bulundu: "Başka canları kurtarmaya çalışırken kahramanca şehit olan itfaiye erimiz Fahrican Yavaş’ı son yolculuğuna uğurladık. Hatırasını sonsuza kadar yaşatacak, hiçbir zaman unutmayacağız. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 5 katlı bir binanın en alt katında meydana gelen yangına müdahale ederken hayatını kaybeden itfaiye eri Fahrican Yavaş, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Dün, Ankara'nın Keçiören ilçesi Bölük Caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın 1. katında saat 07.45 sıralarında  yangın çıktı. Çevredekilerin İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye erleri, yangına müdahale ettiler. Müdahale sırasında 4 itfaiye eri dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırılmıştı, İtfaiye erlerinden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilmişti. Durumu ağır olan itfaiye eri  Fahrican Yavaş, Sanatoryum Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Görevi başında şehit olan Fahrican Yavaş, bugün Ankara'da düzenlenen cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Şehit itfaiye eri Yavaş'ın cenazesine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı. Yavaş, sosyal medya hesabından da baş sağlığı mesajı yayınladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konuya dair şu paylaşımda bulundu:

"Başka canları kurtarmaya çalışırken kahramanca şehit olan itfaiye erimiz Fahrican Yavaş’ı son yolculuğuna uğurladık. Hatırasını sonsuza kadar yaşatacak, hiçbir zaman unutmayacağız. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.