ABB

Ankara'da Ulaşım Ücretsiz

ANKARA 26.06.2023 - 13:34, Güncelleme: 26.06.2023 - 13:34
 

Ankara'da Ulaşım Ücretsiz

ABB bünyesindeki EGO Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nda Ankara'da toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.
Kurban Bayramı'na saatler kala Ankara Büyükşehir Belediyesi , Başkentlilere müjdeli haberi duyurdu. Ankara Haber - Ankaralı vatandaşlarının aile ve yakınlarını ziyaret edebilmesi için kolaylık sağlayan ABB, kentte toplu ulaşımın bayram süresince ücretsiz yapılacağını açıkladı.  Tarafsız - 28 Haziran günü başlayacak ücretsiz ulaşım 1 Temmuz itibarıyla sona erecek. Bayram tarihlerinde Otobüs, metro, teleferik ve ANKARAY vatandaşların hizmetinde olacak. 
ABB bünyesindeki EGO Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nda Ankara'da toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Kurban Bayramı'na saatler kala Ankara Büyükşehir Belediyesi , Başkentlilere müjdeli haberi duyurdu.

Ankara Haber - Ankaralı vatandaşlarının aile ve yakınlarını ziyaret edebilmesi için kolaylık sağlayan ABB, kentte toplu ulaşımın bayram süresince ücretsiz yapılacağını açıkladı. 

Tarafsız - 28 Haziran günü başlayacak ücretsiz ulaşım 1 Temmuz itibarıyla sona erecek. Bayram tarihlerinde Otobüs, metro, teleferik ve ANKARAY vatandaşların hizmetinde olacak. 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.