ABB

Ankaragücü Başakşehir'i eleyip ZTK'da final istiyor!

SPOR 04.05.2023 - 09:42, Güncelleme: 04.05.2023 - 09:42
 

Ankaragücü Başakşehir'i eleyip ZTK'da final istiyor!

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Başakşehir'e konuk oluyor. Başkent temsilcimiz ZTK Yarı Finali'nde Başakşehir'i elemesi halinde finale adını yazdıracak.
Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yarı final maçının ilkinde İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir’e konuk oluyor. Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Trabzonspor’u eleyerek 23 yıl sonra adını yarı finale yazdıran Ankara ekibi, bu akşam saat 20.30'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Turuncu Lacivertlilere konuk olacak. Spor Toto Süper Lig’in son maçından beraberlikle ayrılan Başkent temsilcisi, kupada teknik direktör Tolunay Kafkas’la galibiyet arayacak. Kupada Amed Sportif Faaliyetler, Tuzlaspor, Beşiktaş ve son olarak Trabzonspor’u eleyen MKE Ankaragücü, Başakşehir’i de elemesi halinde finale adını yazdırmış olacak. İki takım bu sezon Spor Toto Süper Lig’de karşılaşmış ve iki maçta da sahadan üstün ayrılan Başakşehir olmuştu.   Tarafsız Haber - Çift maç usulüne göre oynanacak karşılaşmada üstünlük sağlayacak ekip, finalde Fenerbahçe-Sivasspor maçının galibiyle karşılaşacak. ANKARAGÜCÜ KUPADA FİNALİ GÖRMEK İSTİYOR Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Zorlu mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı 23, 24 veya 25 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Eşleşmede rakibine üstünlük sağlayacak ekip, finalde Fenerbahçe-Sivasspor eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk mücadelesine çıkacak. Ev sahibi Başakşehir, çeyrek finalde Galatasaray'ı 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Stefano Okaka, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun şans vermesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek. İstanbul ekibinde sakatlığı süren Eden Karzev, bu karşılaşmada da takımındaki yerini alamayacak. Konuk MKE Ankaragücü ise çeyrek finalde Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı. Tolunay Kafkas idaresindeki başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmuyor. Sarı-lacivertlilerde en büyük hedef, kupada şampiyonluk yaşayarak gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi temsil etmek. BAŞKENT EKİBİ 23 YIL SONRA YARI FİNALDE TER DÖKECEK Türkiye Kupası'nı daha önce 1971-1972 ve 1980-1981 sezonunda kazanan, üç kez de finalde kaybeden sarı-lacivertliler, 1999-2000 sezonundan sonra ilk kez yarı finalde yer alma hakkı elde etti.
Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Başakşehir'e konuk oluyor. Başkent temsilcimiz ZTK Yarı Finali'nde Başakşehir'i elemesi halinde finale adını yazdıracak.

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yarı final maçının ilkinde İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir’e konuk oluyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Trabzonspor’u eleyerek 23 yıl sonra adını yarı finale yazdıran Ankara ekibi, bu akşam saat 20.30'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Turuncu Lacivertlilere konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig’in son maçından beraberlikle ayrılan Başkent temsilcisi, kupada teknik direktör Tolunay Kafkas’la galibiyet arayacak.

Kupada Amed Sportif Faaliyetler, Tuzlaspor, Beşiktaş ve son olarak Trabzonspor’u eleyen MKE Ankaragücü, Başakşehir’i de elemesi halinde finale adını yazdırmış olacak.

İki takım bu sezon Spor Toto Süper Lig’de karşılaşmış ve iki maçta da sahadan üstün ayrılan Başakşehir olmuştu.

 

Tarafsız Haber - Çift maç usulüne göre oynanacak karşılaşmada üstünlük sağlayacak ekip, finalde Fenerbahçe-Sivasspor maçının galibiyle karşılaşacak.

ANKARAGÜCÜ KUPADA FİNALİ GÖRMEK İSTİYOR

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Zorlu mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı 23, 24 veya 25 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Eşleşmede rakibine üstünlük sağlayacak ekip, finalde Fenerbahçe-Sivasspor eşleşmesinin galibiyle şampiyonluk mücadelesine çıkacak.

Ev sahibi Başakşehir, çeyrek finalde Galatasaray'ı 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Turuncu-lacivertli ekipte sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Stefano Okaka, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun şans vermesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek. İstanbul ekibinde sakatlığı süren Eden Karzev, bu karşılaşmada da takımındaki yerini alamayacak.

Konuk MKE Ankaragücü ise çeyrek finalde Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı. Tolunay Kafkas idaresindeki başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmuyor. Sarı-lacivertlilerde en büyük hedef, kupada şampiyonluk yaşayarak gelecek sezon Avrupa'da ülkemizi temsil etmek.

BAŞKENT EKİBİ 23 YIL SONRA YARI FİNALDE TER DÖKECEK

Türkiye Kupası'nı daha önce 1971-1972 ve 1980-1981 sezonunda kazanan, üç kez de finalde kaybeden sarı-lacivertliler, 1999-2000 sezonundan sonra ilk kez yarı finalde yer alma hakkı elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.