ABB

Ankaragücü yarı finalde!

SPOR 05.04.2023 - 09:23, Güncelleme: 05.04.2023 - 09:23
 

Ankaragücü yarı finalde!

Ankaragücü ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında kozlarını paylaştı.
Büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan ve her iki takımın da oldukça yüksek bir tempoda oynadığı maçta kazanan taraf Ankaragücü oldu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Ankaragücü'nün 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 69. dakikada Lamine Diack ile 51. ve 83. dakikalarda Ali Sowe kaydetti. Trabzonspor'un tek sayısı ise 22. dakikada Abdülkadir Ömür'den geldi.   Bu skorun ardından Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Trabzonspor ise organizasyona veda etti. Tarafsız Haber - Ankaragücü'nün rakibi Galatasaray - Başakşehir eşleşmesinin galibi olacak.
Ankaragücü ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında kozlarını paylaştı.

Büyük bir heyecan fırtınasına sahne olan ve her iki takımın da oldukça yüksek bir tempoda oynadığı maçta kazanan taraf Ankaragücü oldu.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Ankaragücü'nün 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 69. dakikada Lamine Diack ile 51. ve 83. dakikalarda Ali Sowe kaydetti. Trabzonspor'un tek sayısı ise 22. dakikada Abdülkadir Ömür'den geldi.

 

Bu skorun ardından Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Trabzonspor ise organizasyona veda etti.

T arafsız Haber - Ankaragücü'nün rakibi Galatasaray - Başakşehir eşleşmesinin galibi olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.